Ένα ξενοδοχείο στην Μελβούρνη αντί για δωμάτια έχει χλιδάτα trailers!

0

Τα Airstream είναι high class trailers που κατασκευάζονται στην Αμερική από τη μακρινή δεκαετία του 1930 και τα οποία είναι απίθανο να μην τα προσέξεις, αφού έχουν στρογγυλεμένο σχήμα και είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο. Αυτά σκέφτηκε να βάλει ο James Fry στην ταράτσα ενός κτιρίου στο κέντρο της Μελβούρνης και να στήσει το Notel, ένα μοναδικό boutique hotel. Στην αρχή κάποιος ήθελε απλώς να γεμίσει το χώρο που λειτουργούσε ως πάρκινγκ στην ταράτσα και κάπου εκεί ήρθε η έμπνευση στον Fry που προτίμησε να βάλει εκεί έξι vintage Airstreams.

notel_060916_01-800x533
Κάθε trailer επανασχεδιάστηκε από τις Edwards Moore ArchitectsFMSA Architecture και τον καλλιτέχνη Ash Keating, και με την γενικότερη δουλειά που έγινε στο χώρο, βλέπε απίθανα χρώματα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.
Σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους πελάτες να περνάνε περισσότερο χρόνο στην πόλη και όχι μέσα στα δωμάτιά τους, το ξενοδοχείο δεν έχει προσωπικό, δεν προσφέρει γεύμα, δεν έχει γυμναστήριο, αλλά ούτε και ρεσεψιόν. Πως μπορεί να μπει κανείς τώρα στο trailer του; Με το smartphone του! Το ξεκλειδώνετε μία φορά κατά την άφιξή σας και πλέον είστε ο μόνος που μπορεί να μπει σ’ αυτό.

notel_060916_02-800x600Στο εσωτερικό μπορείτε να βρείτε ένα iPad γεμάτο από το πρόγραμμα του Netflix και ένα virtual οδηγό πόλη για να σχεδιάσετε τις εξορμήσεις σας και να κάνετε τις κρατήσεις σας με άνεση. Υπάρχει mini bar γεμάτο με όλα τα απαραίτητα, το κρεβάτι είναι «queen size», μια χαρά άνετο δηλαδή, ενώ το μπάνιο διαθέτει μία γουστόζικη ροζ ντουζιέρα.
Αν βρεθείτε ποτέ από Μελβούρνη μεριά, σκεφτείτε το!

screenshot-2016-09-12-13-07-10
screenshot-2016-09-12-13-03-40

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.