Η εντυπωσιακή Sylvie Meis στην Ambiente 2018

0

Μία εντυπωσιακή γυναίκα, παρουσιάστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια και entrepreneur. H Ολλανδέζα Sylvie Meis, μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της χώρας της, έδωσε το «παρών» στην Ambiente 2018 σε τρεις τομείς (Living, Giving και Dining). Η ίδια έχει ένα όνομα ως σχεδιάστρια εσωρούχων, τι έχει να πει όμως για το interior design, με αφορμή την παρουσία της στην έκθεση. Σημειώνει ότι η μόδα και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι κάτι που ταιριάζουν απόλυτα.

¨Πάντα κοιτάω για νέα αξεσουάρ για το σπίτι και έπιπλα» αναφέρει. Και καθώς η Ambiente είναι η εταιρεία που γεννιούνται οι τάσεις της εποχής, η Sylvie επισκέφθηκε τους χώρους της έκθεσης με πραγματικό ενδιαφέρον.

Η Ambiente 2018 είναι η έκθεση στην οποία από τις 9 έως τις 13 Φεβρουαρίου η «καρδιά» της διακόσμησης και του design, «χτυπούσε» στην Φρανκφούρτη!

Συγκέντρωσε σε 308 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, 4441 εκθέτες από 89 χώρες από όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας αλλά και αυτό έγινε ξεκάθαρο από την φετινή επιτυχία που είχε η έκθεση!

Η Ολλανδία, μέσα από την Ambiente 2018, έφτασε στο top 10 εκθετών αλλά και επισκεπτών. Στην Galleria 1, η οποία είχε το όνομα DO DUTCH, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου -και φυσικά ανάμεσά τους η Sylvie Meis θαυμάζοντας τις «οράνιε» δημιουργίες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.