Έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες βρίσκουν σέξι τους άντρες που μαγειρεύουν!

0

Ναι, αυτό δεν είναι κάτι νέο, όλοι ξέρουμε ότι ένας άντρας που μαγειρεύει (χωρίς να τα κάνει όλα… μπάχαλο) είναι σέξι. Αλλά πιό σέξι απ΄ότι αν χρησιμοποιεί ένα τρυπάνι ή αν φτιάχνει το αυτοκίνητό του; Ναι, κι όμως είναι!

Η έρευνα διεξήχθη πάνω σε 20 ζευγάρια Αυστραλών από βρετανούς νευροεπιστήμονες και κατά τη διάρκειά της, οι άντρες μαγείρευαν στην κουζίνα ενώ οι γυναίκες τους παρακολουθούσαν, όντας «καλωδιωμένες» με ειδικούς αισθητήρες που κατέγραφαν τις αντιδράσεις του εγκεφάλου τους στο θέαμα.

men-cooking-sexy-2

Τα αποτελέσματα, εκπληκτικά! 57,5% των γυναικών έβρισκε σέξι τους άντρες τους ενώ ήταν στην κουζίνα ενώ… το 55% τους έβρισκε σέξι όταν έκαναν χειρονακτικές εργασίες με τρυπάνια ή πριόνια! Η έρευνα έδειξε, επίσης, πως 7 στις 10 γυναίκες ικανοποιήθηκαν περισσότερο με έναν καφέ από τα χεράκια του άντρα τους παρά με μια αγκαλιά του ή ένα δωράκι του! Και φυσικά ήταν πιό χαρούμενες όταν ο άντρας μαγείρευε παρά όταν έκανε διάφορες άλλες δουλειές μέσα στο σπίτι (σιδέρωμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα).

Εμείς, χωρίς να είμαστε επιστήμονες, θα πούμε ότι το βρίσκουμε λογικό γιατί ένας άντρας που ετοιμάζει το φαγητό ή κάτι άλλο για τη γυναίκα του, ικανοποιεί μια βασική ανάγκη και ξυπνά το ένστικο της ανάγκης συντήρησης και προστασίας από αυτό, ενώ ικανοποιεί και το αρχέγονο πρότυπο του άντρα που έφερνε την τροφή στην οικογένειά του, πολλές χιλιάδες χρόνια πριν…

Πηγή: dailymail

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.