Έτσι θα ισιώσεις τα μαλλιά σου ώστε να μείνουν υγιή και δυνατά!

0

Υπάρχουν 3 είδη γυναικών: αυτές που γεννήθηκαν με ίσια μαλλιά, αυτές που ισιώνουν τα μαλλιά τους σε κάθε μεγάλο event και αυτές που κοιμούνται με την ισιωτική αγκαλιά! Το ίσιο μαλλί πάντα προσθέτει έναν αέρα γοητείας, ενώ μπορείς να το ελέγξεις απόλυτα για γοητευτικά χτενίσματα κάθε στιγμή της ημέρας. Το πρόβλημα, όμως, βρίσκεται στο ότι πολλές φορές δεν ξέρουμε ποιά ισιωτική να επιλέξουμε, ούτε πώς να τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να μείνουν τα μαλλιά μας υγιή και χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας (ή, ακόμα χειρότερα, καψίματος).

Πώς, λοιπόν, αποκτάς λεία μαλλιά χωρίς να τα φθείρεις; Η απάντηση βρίσκεται στα προϊόντα που χρησιμοποιείς!

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι μία πραγματικά καλή, γρήγορη ισιωτική. Όσο πιο σύντομα καταφέρει μια ισιωτική να θερμανθεί (και να θερμάνει ατίθασες μπούκλες), τόσο λιγότερο θα ταλαιπωρήσεις την τρίχα. Κοινώς, λιγότερη ώρα στην πρέσα = πιο υγιή μαλλιά! Αν αναρωτιέσαι ποιά ισιωτική χρησιμοποιούμε εμείς, εμπιστευόμαστε ανεπιφύλακτα τη Silk Straightener (S9600) της Remington!

Το δεύτερο πράγμα που είναι απαραίτητο για τη υγεία των μαλλιών σου είναι να μην τα ισιώνεις… γυμνά! Θες να χρησιμοποιήσεις είτε μια ειδική κρέμα προστασίας από τη θερμότητα, ή ένα θρεπτικό λάδι. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θες να εφαρμόσεις μία μικρή ποσότητα προϊόντος (από ποσότητα μπιζελιού έως 1 με 1 ½ καρύδι, ανάλογα το μάκρος των μαλλιών σου), κυρίως στις άκρες, ακριβώς πριν τα ισιώσεις!

Και τώρα στο ψητό. Έχεις βουρτσίσει τα μαλλιά σου, έχεις εφαρμόσει το προστατευτικό ή το λάδι, έχεις βάλει το Silk Straightener στην πρίζα (όπου ζεστάθηκε σε μόλις 10 δευτερόλεπτα) και μένει να… ισιώσεις! Εδώ θα καταλάβεις τη μαγεία μιας καλής ισιωτικής. Ανάλογα τον τύπο των μαλλιών σου θα επιλέξεις την κατάλληλη θερμοκρασία (την οποία προτείνει η ισιωτική) που θα είναι ανάμεσα στους 150 °C  και τους 235°C. Θα διαλέγεις κάθε φορά από μία τούφα με πάχος 2 εκ. και θα την περνάς από την ισιωτική γρήγορα και με σιγουριά. Το ειδικό υλικό της ισιωτικής θα γλιστρήσει κυριολεκτικά πάνω στην τρίχα, χωρίς να κάψει κατά λάθος κάποιο σημείο. Συνέχισε τούφα-τούφα μέχρι όλα τα μαλλιά σου να είναι υπέροχα λεία.

Αν συναντήσεις κάποια πολύ ανυποχώρητη τρίχα που πετάει, χρησιμοποίησε την ειδική λειτουργία turbo boost!

Μόλις τελειώσεις θυμήσου να βγάλεις την ισιωτική από την πρίζα (σε περίπτωση που το ξεχάσεις τελείως, βέβαια, η ισιωτική θα σβήσει από μόνη της μετά από 60’). Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και πέρνα τα δάχτυλα σου από τα μαλλιά σου (κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις ρίζες – με καθαρά χέρια) για τέλειο φυσικό look! Το προστατευτικό και το λάδι θα δώσουν στα μαλλιά σου την απαραίτητη θρέψη, ενώ η καλή ισιωτική θα καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να ισιώσει τα μαλλιά σου τέλεια, έτσι ώστε να μη καούν! Περισσότερα για τα αγαπημένα μας λάδια θα βρεις εδώ, ενώ τη Silk Straightener θα τη βρεις εδώ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.