Έξυπνο ντουί με τηλεχειρισμό

0

Πόσες φορές βαριέστε να σηκωθείτε από τον καναπέ όταν βλέπετε TV για να σβήσετε το φως; Πόσες φορές θα θέλατε να έχετε τον διακόπτη εκεί δίπλα στο κρεββάτι το πρωί όταν ξυπνήσετε. Πόσες φορές θα θέλατε να τον έλεγχο του φωτισμού στο χώρο σας στις άκρες των δακτύλων σας.

Μπορεί να νέα smart homes να έχουν ενσωματωμένα τέτοια συστήματα, όμως σε ένα τυπικό σπίτι θα χρειαζόσασταν αρκετό κόπο, χρόνο, χρήματα και καλώδια, για να κάνετε τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Εκτός, αν προτιμήσετε το έξυπνο ντουί της Smart Electronics, που μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με6,90 € !!!

Πρόκειται για μία πολύ οικονομική και πρακτική λύση, που θα δώσει άλλη αίσθηση στην καθημερινότητα σας. Πατάτε το «on» και ενεργοποιείται η εντολή «σουσάμι άνοιξε». Πατάτε το «off» και το… «σουσάμι»… κλείνει!

Το βασικό κομμάτι του περιλαμβάνει μία θηλυκή υποδοχή στη μία άκρη, για την τοποθέτηση της λάμπας, και ένα αρσενικό βύσμα από την άλλη ώστε να το βιδώσετε στο ντουί της παροχής.

Κατόπιν, απλά ενεργοποιήστε τον διακόπτη για τη συγκεκριμένη παροχή, και αφήστε τον μόνιμα σε αυτή τη θέση (On).

Δείτε πόσο απλό είναι, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς. Πλέον το άναμμα και το σβήσιμο της λάμπας θα αναλαμβάνει το έξυπνο ντουί, μέσω τηλεχειρισμού.

Το τηλεκοντρόλ περιλαμβάνει μόνο δύο πλήκτρα (on / off), περιλαμβάνει ένα ενδεικτικό LED, ενώ τροφοδοτείται από μία απλή μπαταρία των 12 volts (Α23).

Μάλιστα συνοδεύεται από ένα κλιπ, που μπορείτε, προαιρετικά, να στερεώσετε στον τοίχο (ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια), και να τοποθετήσετε εκεί μόνιμα το τηλεκοντρόλ.

Είναι μία συσκευή ιδανική για το σπίτι (π.χ. δίπλα στο κρεβάτι), το γραφείο (π.χ. στο meeting room), στους χώρους εκπαίδευσης (π.χ. για παρουσιάσεις στα αμφιθέατρα), και για πολλές άλλες περιπτώσεις.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και αφήστε πίσω την εποχή που σηκωνόσασταν για να ανάψετε / σβήσετε το φως, στο παρελθόν!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 6,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.