Εξοικονόμηση ενέργειας έως και κατά 70% με τα LG DUALCOOL Inverter κλιματιστικά

0

Στη σημερινή εποχή είναι πρωταρχικής σημασίας η μετάβαση σε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, οι οποίες όχι μόνο βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και εξοικονομούν κόστος για τον καταναλωτή. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics, με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών, διαθέτει τη σειρά κλιματιστικών LG DualCool Inverter, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτική και να προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη ψύξη και θέρμανση.

Χάρη στην υψηλή απόδοση της τεχνολογίας DualCool inverter, τα  κλιματιστικά LG DualCool ελαχιστοποιούν τις απώλειες ενέργειας, εξοικονομώντας ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter[1]. Ο πανίσχυρος Dual Inverter CompressorTM με 10 χρόνια εγγύηση[2] ενισχύει την υψηλή απόδοση και συμβάλλει σημαντικά στην παράταση διάρκειας ζωής της μονάδας. Ο διπλός περιστροφικός συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητά του ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλο εύρος συχνοτήτων, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια από ό,τι οι συμβατικοί LG συμπιεστές[3], με τον αέρα να εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

Η οθόνη του κλιματιστικού δίνει τη δυνατότητα για εύκολη παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας, ώστε ο χρήστης να την μειώνει όποτε αυτός το επιθυμεί κατά τη λειτουργία της συσκευής. Τα μοντέλα DualCool διαθέτουν ακόμη Active Energy Control, μια λειτουργία κατά την οποία επίσης ο χρήστης μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχει την ενέργεια που καταναλώνει, και να μειώνει την κατανάλωση της ρυθμίζοντάς την σε τέσσερα επίπεδα (80%, 60%, 40%, 18%).

Τέλος, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™[4], δίνεται η δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης και των λειτουργιών του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής της τέλειας θερμοκρασίας και της ενεργειακής κατανάλωσης μέσω smartphone. Τα κλιματιστικά LG DualCool δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο, ενώ εμείς έχουμε τον έλεγχο της ενέργειας που καταναλώνουν.

[1] Τα κλιματιστικά LG inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν έως και 70% περισσότερη ενέργεια από τα κλιματιστικά LG που δεν είναι inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).
[2] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty
[3] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)
[4] Απαιτείται σύνδεση Wifi.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.