Εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τα σφουγγάρια μακιγιάζ

0

Τα σφουγγάρια είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κιτ ή τραπέζι μακιγιάζ και είναι απολύτως απαραίτητο να τα κρατάμε καθαρά. Ο σωστός καθαρισμός όχι μόνο βοηθά στην αποφυγή των εξανθημάτων και της εξάπλωσης μικροβίων, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το σφουγγάρι σας θα λειτουργεί άψογα κάθε φορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι ή ένα ήπιο σαμπουάν για τα σφουγγάρια σας ή να δοκιμάσετε ένα από τα δύο καθαριστικά της beautyblender.

Μέθοδος στερεού σαπουνιού

Το στερεό σαπούνι καθαρισμού διατίθεται σε επανασφραγιζόμενο σκεύος, το οποίο διευκολύνει τη μεταφορά του ακόμα και σε αεροπλάνα (μπορείτε να το πετάξετε στην τσάντα σας, καθώς δεν είναι υγρό). Επειδή η μπάρα κάθεται σε μια τρυπητή επιφάνεια μέσα στο πιάτο, έχει χώρο για να αναπνεύσει.

ΧΡΗΣΗ: Βουτήξτε το σφουγγάρι σας σε νερό και μετά τρίψτε το στο σαπούνι. Κάντε καλό αφρό (αισθάνεστε κάπως ωραία!) και φροντίστε να αφαιρέσετε το προϊόν από το σφουγγάρι. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε καλά το σφουγγάρι με νερό και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Θυμηθείτε να αποστραγγίσετε το υπερβολικό νερό από τη σαπωνοποιία πριν τη σφραγίσετε ξανά.

Μέθοδος υγρού σαπουνιού

Το υγρό καθαριστικό μπλέντερ διατίθεται σε ένα εύχρηστο μπουκάλι αντλίας και λειτουργεί επίσης ως καθαριστικό βούρτσας μακιγιάζ.

ΧΡΗΣΗ: Βρέξτε το σφουγγάρι και, στη συνέχεια, πιέστε προς τα κάτω την αντλία στο επάνω μέρος του μπουκαλιού—αυτό απελευθερώνει καθαριστικό μέσα στο σφουγγάρι. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να σχηματίσετε αφρό και αφαιρέστε όλο το προϊόν, στη συνέχεια ξεπλύνετε και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Εύκολο!

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.