Φορητός μετεωρολογικός σταθμός

0

Ακόμα περιμένετε την ΕΜΥ να σας πει το δελτίο καιρού; Η μήπως ψάχνεστε με το κινητό σας;

Τα σημερινά smartphones έχουν πολύ εντυπωσιακές εφαρμογές αλλά έχουν παράλληλα και ένα πρόβλημα.

Οι μετρήσεις γίνονται σε κεντρικά σημεία κάθε πόλης, και όχι στον συγκεκριμένο χώρο όπου βρίσκεστε κάθε φορά! Μπορούν να σας πουν τι καιρό κάνει στο Πεκίνο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο για το Γαλάτσι, το Παγκράτι ή τα Σεπόλια!

Κάπου εδώ εμφανίζεται ο φορητός μετεωρολογικός σταθμός της Smart Electronics, που μπορεί να γίνει δικός σας μόνο με 13,90€ !!!Μπορείτε να μάθετε με ακρίβεια την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία, την υγρασία ή την ώρα στο σπίτι ή το γραφείο.

Έχουμε ετοιμάσει και ένα βίντεο ώστε να σας παρουσιάσουμε καλύτερα τις δυνατότητες του.

Είναι μία ευέλικτη συσκευή που τοποθετείται διακριτικά στο γραφείο σας ή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, και τροφοδοτείται απλά από μία μπαταρία ΑΑ, προσφέροντας τεράστια αυτονομία.

Διαθέτει έναν εσωτερικό αισθητήρα, αλλά και έναν επιπλέον εξωτερικό. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει τη μέτρηση δύο διαφορετικών τιμών, π.χ. στο σαλόνι και στο μπαλκόνι σας, τόσο για τη θερμοκρασία όσο και για την υγρασία.

Η μονόχρωμη οθόνη εγγυάται τη μεγάλη αυτονομία που αναφέραμε πριν, ενώ εμφανίζει και ένα συμπαθητικό animation σχετικά με την ώρα της ημέρας και την κατάσταση του καιρού.

Όσο για τις πληροφορίες, μπορεί να εμφανίσει την εσωτερική ή την εξωτερική θερμοκρασία / υγρασία, μόνο, ή και τις δύο μαζί.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε απλώς την εμφάνιση της ώρας, ενώ η συσκευή λειτουργεί και ως ξυπνητήρι.

Ένα πλήκτρο στο επάνω μέρος, αναλαμβάνει τον φωτισμό της οθόνης για τις νυχτερινές ώρες.Αποκτήστε με ένα κλικ τον μετεωρολογικό σταθμό της Smart Electronics και δεν θα ξαναρωτήσετε τι καιρό θα κάνει σήμερα, τι θα φορέσετε ή αν πρέπει να πάρετε ομπρέλα.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 13,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.