Φριτέζα Sencor SFR 5320WH: «Για πραγματικά λαχταριστές τηγανιτές πατάτες»!

0

Ας το παραδεχθούμε λίγοι είναι εκείνοι που δεν αγαπούν τις τηγανιτές πατάτες και για αυτό μία φριτέζα είναι πάντοτε χρήσιμη στην κουζίνα (άλλωστε σας γλιτώνει μπόλικο κόπο και χρόνο από την παραδοσιακή μέθοδο τηγανίσματος). H Sencor λοιπόν ετοίμασε μία εξαιρετική πρόταση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε πιο υγιεινά τα φαγητά σας!

Πρόκειται για την φριτέζα SFR 320WH της Sencor, η οποία διαθέτει 6 προεπιλεγμένα προγράμματα μαγειρικής (προτηγανισμένες πατάτες, σπιτικές πατάτες, χάμπουργκερ, μπούτια κοτόπουλου, ψάρι και μάφιν). Το μυστικό της επιτυχίας είναι στο ειδικό σύστημα τηγανίσματος χωρίς λάδι, το οποίο θα σας προσφέρει έναν πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος, αποφεύγοντας το καμένα και ανθυγιεινά λάδια και φυσικά προσφέροντας λιγότερες οσμές. Στο καλάθι τηγανίσματος μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 3 λίτρα υλικών, ενώ τα πλήκτρα αφής και η οθόνη LED που διαθέτει σας δίνει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Παράλληλα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία από τους 80 έως του 200 βαθμούς Κελσίου, με τον χρόνο θέρμανσης να ανέρχεται μόλις στα 3 λεπτά. Τέλος, η φριτέζα της Sencor ενσωματώνει λειτουργία χρονοδιακόπτη 60 λεπτών με ειδοποίηση, ενώ όταν τελειώσετε με το μαγείρεμα, το αντικολλητικό καλάθι αφαιρείται εύκολα για να το καθαρίσετε.

Αδιαμφισβήτητα, η φριτέζα της Sencor θα σας προσφέρει μπόλικα λαχταριστά τηγανιτά, τα οποία είναι σαφώς πιο υγιεινά από τον παραδοσιακό τρόπο τηγανίσματος. Την SFR 5320WH την βρήκαμε στα καταστήματα MediaMarkt με τιμή στα 119 ευρώ.     

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.