Φθινοπωρινή διάθεση και στο σπίτι

0

Διαφορετικά καρό σχέδια, μαξιλάρια σε όλο το σαλόνι και φυσικά μη ξεχάσεις τα ξύλα για το τζάκι. Εδώ θα βρεις μικρά tips για το πως θα διακοσμήσεις το σπίτι σου για το φθινόπωρο.

 

Δημιούργησε ένα κρεβάτι με ουρανό. Ένα κομμάτι ύφασμα όπου θα χρησιμοποιηθεί για ουρανός πάνω στο κρεβάτι σου δίνει ένα βασιλικό στυλ στο δωμάτιο σου.

Λάμψη. Τις μέρες όπου αρχίζει να σκοτεινιάζει νωρίτερα θα θέλετε να έχετε επαρκή φωτισμό σε όλους τους χώρους για να δουλέψεις ή απλά για να διαβάσεις το βιβλίο σου. Μια απαλή λάμψη μπορεί να προέρχεται από ένα επιτραπέζιο φωτιστικό.

Μαξιλάρια στις καρέκλες τις τραπεζαρίας. Για μια πιο χαλαρή αίσθηση προσθέστε μαξιλάρια στις καρέκλες καθώς είναι κάτι ιδανικό για τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα όπου καταφθάνουν.

 

Σκούρα χρώματα. Οι σκούροι μπλε τοίχοι δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα και αν μάλιστα προσθέσεις και ένα ανάκλιντρο τότε η χαλάρωση είναι σίγουρη.

Ένα ανάκλιντρο για το μπάνιο. Αν έχετε χώρο στο μπάνιο σας προσθέστε ένα ανάκλιντρο ή μια πολυθρόνα. Όχι μόνο θα δημιουργήσει ένα ιδιωτικό ζεστό μέρος αλλά το μπάνιο σας πλέον θα θυμίζει σπα.

Αποθηκεύστε τα καυσόξυλα σε ένα υφαντό καλάθι. Αν αγαπάτε το τζάκι αλλά τα ξύλα σας προκαλούν πονοκέφαλο που δεν ξέρετε που να τα τοποθετήσετε χρησιμοποιήστε ένα καλαθάκι για να τα τοποθετήσετε μέσα στον χώρο. Το πιθανότερο είναι οι καλεσμένοι σας να το περάσουν για decor.

Καρό για πάντα. Το καρό είναι το τέλειο ζεστό μοτίβο για το φθινόπωρο. Προσθέστε ένα μαξιλάρι ή μια πολυθρόνα.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.