Φτιάξε μόνη σου τις αποκριάτικες μάσκες για στολισμό ή την στολή σου!

0

Οι αποκριάτικες μάσκες είναι ένας διασκεδαστικός και μοναδικός τρόπος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να προσθέσετε λίγη προσωπική πινελιά στη στολή. Είτε θέλετε να ντυθείτε για ένα πάρτι μεταμφιέσεων είτε απλά θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στη στο σπίτι, η δημιουργία της δικής σας αποκριάτικης μάσκας είναι μια διασκεδαστική και ικανοποιητική εμπειρία.

Παρακάτω δείτε τα βήματα για να φτιάξετε μόνοι σας και ακόμα καλύτερα παρέα με τα παιδιά σας τις αποκριάτικες μάσκες σας.

Βήμα 1. Επιλέξετε το σχέδιο που θέλετε

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ μάσκες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων βενετσιάνικων, Mardi Gras, ακόμη και σχέδια εμπνευσμένα από τη φαντασία. Λάβετε υπόψη το προσωπικό σας στιλ και την περίσταση για την οποία θα φοράτε τη μάσκα όταν επιλέγετε ένα σχέδιο.

Βήμα 2. Συγκεντρώστε τα υλικά

Θα χρειαστείτε μια βάση για τη μάσκα σας, η οποία μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα υλικά όπως χαρτόνι, αφρός ή ακόμα και papier-mâché. Θα χρειαστείτε επίσης κάποια διακοσμητικά στοιχεία, όπως φτερά, χάντρες, πούλιες και γκλίτερ. Σκεφτείτε ποια υλικά θα ταιριάζουν καλύτερα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει και φροντίστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Βήμα 3. Δημιουργείστε την μάσκα

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τη βάση της μάσκας σας. Κόψτε το υλικό βάσης στο επιθυμητό σχήμα, φροντίζοντας να αφήσετε αρκετό χώρο για τα μάτια και τη μύτη σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα υλικό που δεν είναι αρκετά άκαμπτο από μόνο του, όπως αφρός ή παπιέ-μασέ, μπορεί να θέλετε να ενισχύσετε τη βάση με ένα στρώμα από χαρτόνι.

Βήμα 4. Στολισμός

Αφού έχετε τη βάση σας, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τα διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστή κόλλα ή μια ισχυρή κόλλα για να στερεώσετε φτερά, χάντρες και άλλα διακοσμητικά στη μάσκα σας. Γίνετε δημιουργικοί και διασκεδάστε με αυτό το βήμα! Μπορείτε να προσθέσετε όσες λεπτομέρειες, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ. Η υπερβολή όχι απλά επιτρέπεται αλλά σχεδόν απαιτείται.

Γενικά, το να φτιάξετε τη δική σας αποκριάτικη μάσκα είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μάσκα που σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή προσθήκη σε οποιαδήποτε στολή ή ο τέλειος τρόπος να διακοσμήσετε το σπίτι και το δωμάτιο των παιδιών.

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!