Γιατί είναι χρήσιμο να γυμνάζεσαι στο σπίτι;

1

Για να αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα, προφανώς χρειάζεται να επενδύσεις σε κάποιο καλό γυμναστήριο και να έχεις ένα σωστό πρόγραμμα που πρέπει να το τηρείς κατά γράμμα. Είναι δύσκολο, αλλά σκέψου ότι το καλοκαίρι έρχεται πολύ απειλητικά. Τα καλά νέα, είναι ότι όταν θες κάτι πολύ, μπορείς να το κάνεις και στο …σπίτι!

Οι γυμναστές μάλιστα δηλώνουν ότι αν υπάρχει σωστός εξοπλισμός στο σπίτι, τότε μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Εμείς θα σου πούμε 3 λόγους για να την ξεκινήσεις σήμερα κιόλας, και φυσικά να σου προτείνουμε τον κατάλληλο διάδρομο γυμναστικής για να αγοράσεις.

#1. Γλυτώνεις χρήματα. Δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα κάποιο συγκεκριμένο ποσό, οπότε αποταμιέυεις στην άκρη για κάτι πιο αναγκαίο.

#2. Άνεση. Δεν ανησυχείς μήπως σε παρατηρούν τα αδιάκριτα βλέμματα, επομένως έτσι είσαι πιο συγκεντρωμένος/η στον στόχο.

#3. Γλυτώνεις χρόνο. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να γυρίσεις κουρασμένος/η από την δουλειά ή κάποιες φορές να μην έχεις πολύ χρόνο, οπότε να μην πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Γι’αυτό η γυμναστική στο σπίτι είναι ιδανική.

Εμείς σου προτείνουμε, τον διάδρομο γυμναστικής Everfit TFK-330 EVO. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  1. Iσχύς ηλεκτρικού μοτέρ Continuous / peak: 1.75 hp / 2.75 hp
  2. Ελάχιστη / Μέγιστη Ταχύτητα: 0.8 km/h / 14 km/h
  3. Προσαρμογή Κλίσης: 0 – 12%
  4. Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 100
  5. Αντικραδασμικό Δάπεδο: Με 8 ελαστομερή σημεία

c10302831-1l

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.