Γιατί το πρωί είμαστε πάντα πιο αδύνατοι;

0

Αν προσέχεις την σιλουέτα σου και την διατροφή σου, τότε σίγουρα θα έχεις μια παραπάνω μανία με την ζυγαριά. Γενικά, είναι σημαντικό να υπάρχει ζυγαριά στο σπίτι και να ρίχνουμε μια ματιά όλοι που και που, για να έχουμε μια ιδέα του τι συμβαίνει ακριβώς με το σώμα μας.

Θα έχεις παρατηρήσει λοιπόν, ότι το πρωί πάντα σε δείχνει με 1-2 κιλά λιγότερο. Η απόλυτη χαρά. Ξεκινάς και την ημέρα σου με άλλη διάθεση. Έχεις αναρωτηθεί όμως γιατί συμβαίνει αυτό ή απλά χαίρεσαι στιγμιαία;

Θα σου απαντήσουμε εμείς γιατί συμβαίνει αυτό. Κατά την διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός σου επεξεργάζεται όλα όσα έχεις καταναλώσει τις προηγούμενες ώρες μαζί με το νερό. Γι’αυτό είναι προτιμότερο έτσι κι αλλιώς να ζυγίζεσαι το πρωί, πριν τον καφέ και το πρωινό και χωρίς να φοράς ρούχα.

Να σημειωθεί ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται πάντα στην ίδια ζυγαριά. Αν η δική σου πάντως αντιμετωπίζει προβλήματα και σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούρια, τότε μπορείς να επιλέξεις την IZZY HB 1008 Gold – (222299) από τα Media Markt. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

Μέγιστο φορτίο: 180 kg
Αυτόματη απενεργοποίηση: Ναι
Ειδικά χαρακτηριστικά: Ένδειξη υπερφόρτωσης, Ένδειξη αλλαγής μπαταρίας, Αισθητήρες υψηλής ακριβείας
Ευαισθησία: 100 g
Φωτεινές ενδείξεις: LCD
Τύπος μπαταρίας: AAA
Αριθμός στοιχείων μπαταρίας: 4

IZZY-HB-1008-Gold---(222299)

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.