Γιατί το σπίτι σου γεμίζει συνεχώς σκόνη;

0

Σκόνη, ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Εντάξει υπερβολή μεν, αλλά αλήθεια σε ενοχλεί πάρα πολύ όταν έχεις καθαρίσει το σπίτι σου με πολύ προσεγμένο τρόπο και την επόμενη ημέρα βλέπεις ότι τα έπιπλα πάλι έχουν πάλι αυτό το λευκό ελαφρύ στρώμα. Έχεις σκεφτεί γιατί γίνεται όμως αυτό; Σίγουρα όχι γιατί δεν καθαρίζεις κάθε μέρα. Οι λόγοι κρύβονται σε ακόλουθα πράγματα:

σκόνη

1. Τα σεντόνια του κρεβατιού πρέπει οπωσδήποτε να αλλάζονται μία φορά την εβδομάδα με απόλυτη ευλάβεια γιατί χωρίς να το καταλαβαίνεις, αποτελεί πηγή σκόνη. Κι όμως.

2. Το φίλτρο του κλιματιστικού πότε το άλλαξες τελευταία φορά; Πρέπει σίγουρα να αλλάζει κάθε δύο με τρεις μήνες, αλλιώς όταν το χρησιμοποιείς η σκόνη εξαπλώνεται.

3. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια του καναπέ είναι εστία σκόνης, γι’αυτό πρέπει να τα τινάζεις αρκετές φορές για να απομακρυνθεί.

4. Η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι μόνο για τον χειμώνα που έχεις τα χαλιά, αλλά για όλο τον χρόνο. Είναι η μόνη που ρουφάει αποτελεσματικά την σκόνη, γι’αυτό μην σταματάς να την χρησιμοποιείς και τώρα που είναι καλοκαίρι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.