Γίνετε εξπέρ στο βάψιμο με 4 χρήσιμα tips!

0

Μπορεί σε κάποιους το να βάφεις τα δωμάτια του σπιτιού να αποτελεί μία ενδεχομένως βαρετή και δύσκολη δουλειά, ωστόσο εάν την αντιμετωπίσετε με μεράκι, προσήλωση και αποτινάξετε από το μυαλό σας την έννοια της «αγγαρείας», τότε θα διαπιστώσετε ότι το βάψιμο μπορεί να εξελιχθεί σε μία σούπερ διασκεδαστική διαδικασία και εμπειρία. Για να συμβεί αυτό όμως καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τα 4 χρήσιμα tips που ακολουθούν και τα οποία είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό…

Πείτε αντίο στις μυρωδιές!

Είναι λογικό ότι τα χρώματα λόγω της χημικής σύστασης βγάζουν ορισμένες μυρωδιές που ειδικότερα σε άτομα με αναπνευστικές παθήσεις μπορεί να αποδειχθούν… «βάσανο». Για να ξεφύγετε από τις δυσάρεστες οσμές σας προτείνουμε να προσθέσετε δύο κουταλιές της σούπας βανίλια σε περίπου 4 κιλά χρώματος (προσοχή θα πρέπει να το επιχειρήσετε σε σκοτεινούς η φωτεινούς τόνους χρώματος και όχι σε ενδιάμεσους).

 Σταματήστε το πιτσίλισμα!

Γύρω από το τενεκέ με την μπογιά, τοποθετήστε δύο μεγάλα λάστιχα στο άνοιγμα του. Εκεί θα μπορείτε να σκουπίζετε την άκρη από το πινέλο βαφής και με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσετε από τις σταγόνες που μπορεί να λερώσουν το πάτωμα.

Επιταχύνετε την διαδικασία του καθαρισμού!

Ένα χρήσιμο hack που θα σας βοηθήσει στο να μειώσετε την διαδικασία του καθαρίσματος έχει να κάνει με την τοποθέτηση αλουμινόχαρτου γύρω από το σκαφάκι που χρησιμοποιείτε για να βουτάτε το πινέλο. Τυλίξτε τις άκρες με το αλουμινόχαρτο και μόλις τελειώσετε αφαιρέστε το! Όπως θα διαπιστώσετε το σκαφάκι σας θα είναι στο μεγαλύτερο τμήμα του καθαρό.

Οργανώστε καλύτερα τα χρώματα!

Εάν σκοπεύετε να βάψετε πολλά δωμάτια του σπιτιού ή να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις με πολλά χρώματα, τότε θα σας προτείναμε για να μην μπερδευτείτε να μαρκάρετε το τενεκεδάκι με το χρώμα που αυτό περιλαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε καλύτερη οργάνωση!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.