Γνωρίζατε ότι τα τρόφιμα χρησιμεύουν και για το καθάρισμα του σπιτιού σας;

0

Τα τελειωμένα τρόφιμα που προορίζονται για τα σκουπίδια, μπορούν να χρησιμεύσουν σε κάτι πολύ σημαντικό. Να καθαρίσουν αντικείμενα του σπιτιού σας, αντί να χρησιμοποιήσετε τα καθιερωμένα καθαριστικά της αγοράς. Εντάξει ίσως να μην πιστεύετε ότι μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον μια προσπάθεια αξίζει να την κάνετε. Μπορεί να εκπλαγείτε!

Τα περισσότερα βρίσκονται στο σπίτι σας, γι’αυτό ας δούμε τις ικανότητες τους.

1. Coca-cola!

Θα ξέρετε βέβαια ότι η coca-cola περισσότερο χρησιμεύει ως καθαριστικό, παρά για να την καταναλώσουμε. Ρίξτε στην λεκάνη της τουαλέτας λίγο και αφήστε για μία ώρα να δράσει. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Coca-Cola

2. Αλάτι!

Αν στα ρούχα και τα υφάσματα γενικότερα, δείτε λεκέ από κόκκινο κρασί, τότε ρίξτε αλάτι στην περιοχή για να τον απορροφήσει. Στη συνέχεια, το πλένετε για να καθαρίσει.

αλατι

3. Κέτσαπ!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό των χάλκινων αντικειμένων. Αφήστε για μισή ώρα και ξεπλύνετε.

κετσαπ

 

4. Ψωμί!

Ιδανικό για να μαζεύετε τα γυαλιά σπασμένου αντικειμένου. Βρέξτε μία φέτα και μαζέψτε με αυτή το σημείο που έχει τα θραύσματα. Φυσικά, χρησιμοποιείστε ψωμί που είναι πάνω από δύο μέρες και δεν τρώγεται εύκολα.

ψωμί

5. Μπανανόφλουδα!

Αν θέλετε να φαίνονται πιο αστραφτερά τα ασημικά αντικείμενα του σπιτιού, τότε τρίψτε με μία μπανανόφλουδα την επιφάνεια τους.

μπανανόφλουδα

 

6. Κρεμμύδι!

Οι λεκέδες της ψησταριάς φεύγουν δύσκολα. Γι’ αυτό όταν είναι ακόμα ζεστή, ρίξτε ένα κρεμμύδι και καθαρίστε με αυτό.

κρεμμύδι

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.