Το Gree Cozy κάνει το σαλόνι σας… φούρνο με απίστευτο design!

0

Ο χειμώνας έχει μπεί για τα καλά και αρκετά σπίτια έχουν ακόμη το ίδιο πρόβλημα… πως θα θερμανθούν αποτελεσματικά και οικονομικά! Η λύση είναι οπωσδήποτε ένα κλιματιστικό τεχνολογίας inverter (άλλωστε λίγα θα βρείτε πιά στην αγορά που να μην την ενσωματώνουν), όμως δεν είναι όλα ίδια και σίγουρα δεν είναι όλα ταιριαστά στο χώρο σας (από πλευράς σχεδιασμού)!

Το Cozy της Gree είναι ένα DC Inverter κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης έως A+++ που μπορεί να κάνει το χώρο σας «ψυγείο» σε χρόνο dt, με μικρή κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει μια κομψή LCD οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία του χώρου και λοιπές ενδείξεις ενώ υποστηρίζει πολλές «έξυπνες» λειτουργίες όπως αυτόματο mode καθαρισμού, αποβολή της υγρασίας που δημιουργεί την κακοσμία στα κλιματιστικά, έξυπνη απόψυξη, αυτοδιάγνωση σε περίπτωση δυσλειτουργίας και αρκετές ακόμη.

CHANGE-COZY-CONTROL

Έρχεται με απόδοση από 8.500/9.500 BTU (ψύξη/θέρμανση) έως 22.000/24.000 BTU, οπότε μπορεί να καλύψει κάθε χώρο του σπιτιού σας, από ένα μεγάλο σαλόνι έως ένα μικρό δωμάτιο, με άνεση. Τα κλιματιστικά Gree διατίθενται στην ελληνική αγορά σε πολλά καταστήματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.