H LG θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη σειρά λύσεων για τη φροντίδα των ρούχων στην IFA 2016

0

Η LG Electronics (LG) πρόκειται να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες που έχει αναπτύξει για τη φροντίδα των ρούχων στην έκθεση IFA 2016. Στη σειρά των προϊόντων που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνεται ένα ολοκαίνουριο πλυντήριο ρούχων TWINWash™, το ανθεκτικό και αποδοτικό πλυντήριο της σειράς Centum System™, το πλυντήριο – στεγνωτήριο της σειράς LG SIGNATURE καθώς και το LG Styler.

To ανασχεδιασμένο πλυντήριο TWINWash, χωρητικότητας 12kg, μοιάζει σχεδιαστικά με το premium πλυντήριο ρούχων της σειράς LG SIGNATURE. Ο βασικός, ευρύχωρος κάδος του πλυντηρίου διαχειρίζεται το μεγαλύτερο όγκο της πλύσης ενώ το μοναδικό συρτάρι TWINWash Mini, κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής, μπορεί να ρυθμιστεί και να πραγματοποιήσει ένα διαφορετικό μικρότερο κύκλο πλύσης. Η συγκεκριμένη εργονομική και προηγμένη συσκευή διαθέτει πλήρη οθόνη αφής LED η οποία είναι ενσωματωμένη στη γυάλινη πόρτα του πλυντηρίου ενώ η πόρτα αποτελείται από ένα κομψό, μαύρο γυαλί που απωθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη διάβρωση.

LG New TWINWash

Για τους καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν την ενεργειακή απόδοση και επιθυμούν αντοχή και αξιοπιστία, η σειρά προϊόντων Centum System της LG, που περιλαμβάνει πλυντήριο, στεγνωτήριο αλλά και συσκευή που συνδυάζει πλυντήριο με στεγνωτήριο μαζί, αποτελεί την ιδανική λύση. Τόσο το πλυντήριο όσο και το στεγνωτήριο προσφέρουν ενεργειακή απόδοση έως A+++ -60% και έως A+++ -10%, αντίστοιχα. Διαθέτουν επίσης ένα προηγμένο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών το οποίο ελαχιστοποιεί το θόρυβο που παράγεται σε λειτουργία περιστροφής στα 67 dB[1]. Το χαμηλής δόνησης μοτέρ Inverter Direct Drive που

βρίσκεται στην καρδιά των πλυντηρίων Centrum της LG υποστηρίζεται από την κορυφαία στον κλάδο εγγύηση διάρκειας 20 ετών.

LG Clothing Care Lineup (Large)

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG SIGNATURE χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την τεχνολογία αντλίας θερμότητας του συστήματος inverter στη βιομηχανία με σκοπό την επίτευξη ενεργειακής απόδοσης έως Α-50%, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση πλύσης. Επίσης, με την εφαρμογή SmartThinQ WiFi Control, οι χρήστες του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG SIGNATURE έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερώσεις αναφορικά με την ολοκλήρωση ή την πρόοδο των κύκλων πλύσης, μέσω των smartphones τους.

Η δεύτερη γενιά LG Styler, με τεχνολογία LG TrueSteamTM αποστειρώνει τα ρούχα, απομακρύνει εύκολα τις ζάρες και τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντάς τους μια μυρωδιά φρεσκάδας. Ακόμα μια εύχρηστη λειτουργία, το Moving Hanger, τινάζει ελαφρώς τα ρούχα ώστε να εξαλειφθούν περαιτέρω οι τσακίσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου ατμού. Επιπλέον, με τη λειτουργία Easy Pants Crease Care τα παντελόνια θα μοιάζουν πάντα σαν να ήρθαν κατευθείαν από το καθαριστήριο.

«Οι λύσεις που θα παρουσιάσουμε φέτος στην έκθεση IFA αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική φροντίδα των ρούχων, από την πλύση στο στέγνωμα, μέχρι και την αποστείρωση», δήλωσε ο Simon Jeon, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Τμήματος πλυντηρίων, LG Home Appliance & Air Solution Company. «Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή προσέγγιση ανέδειξε την LG στην κορυφή της παγκόσμιας βιομηχανίας οικιακών συσκευών».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2016, οι επισκέπτες του booth της LG, στην Αίθουσα 18 του Messe, στο Βερολίνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα πλύσης, στεγνώματος και φροντίδας ρούχων.

[1] Δοκιμή από τα LG Lab σύμφωνα με τα πρότυπα IEC. Φορτίο 12kg, κύκλος πλύσης Cotton Large, ρυθμός περιστροφής κατά το στύψιμο 1400 στροφές/λεπτό

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.