Η Hoover παρουσιάζει στην IFA 2016 το έξυπνο πλυντήριο του αύριο!

0

Πέρα από τον έξυπνο φούρνο της Candy στο booth που στέγαζε τις δύο εταιρείες (Candy & Hoover) ξεχωρίσαμε και ένα μοναδικό πλυντήριο βγαλμένο από το… μέλλον. Είναι το Hoover Washing Machine with TED που η εταιρεία διαφημίζει ως το πιο έξυπνο πλυντήριο της αγοράς.

Τώρα πια δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το ποιο είναι το πιο σωστό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσετε με κάθε ύφασμα και να κοιτάτε με τις ώρες με αμηχανία τις ετικέτες των ρούχων σας. Η Hoover έχει πατεντάρει μία “επαναστατική” τεχνολογία που σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τον τύπο του υφάσματος που έχετε για πλύσιμο συμβουλεύοντάς σας για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για πλύση χωρίς κίνδυνο να καταστρέψετε ένα αγαπημένο ρούχο.

Ονομάζεται TED (Textile Expert Detector) και πρόκειται για μία συσκευή που συνοδεύει το πλυντήριο. Εσείς απλά την πλησιάζετε στο ρούχο σας και λαμβάνετε την ειδοποίηση μέσω της ειδικής εφαρμογής για το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης.

tedappapp0

app2Συνδέεται μέσω Wi-Fi και μπορείτε να το ελέγξετε από οπουδήποτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης Hoover Wizard εφαρμογής και του Hoover One-Fi Extra technology system.

hoover 2Διαθέτει ωστόσο και μία TFT οθόνη 5,5 ιντσών για ακόμη πιο καινοτόμο look.

hoover
Είναι ωστόσο συνολικά και μία γοητευτική πρόταση που κλέβει τις εντυπώσεις με την αισθητική της πέρα από την υψηλή τεχνολογία. Έτσι θα θέλαμε το πλυντήριό μας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.