Η Απόλυτη Εμπειρία του Καλοκαιριού Είναι Freddo Nespresso

0

Καλοκαίρι, ζέστη, ήλιος… οι κούπες στο ράφι και τα ποτήρια του «freddo» έχουν την τιμητική τους; Σε χαμηλό ή σε ψηλό, με ή χωρίς αφρόγαλα, δεν έχει σημασία, ο freddo espresso και freddo cappuccino έχουν γίνει οι… εθνικοί μας καφέδες και μας αρέσει! Το μόνο που θα θέλαμε ήταν να τον φτιάχνουμε στην άνεση της κουζίνας μας και να τον απολαμβάνουμε… μπαλκονάτο!

Πλέον, γίνεται και αυτό, χάρη στη Nespresso! Επιλέξτε μεταξύ 9 εκλεκτών ποικιλιών με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η προσωπική προτίμησή είναι ο βασικός οδηγός και μάλιστα σε διπλή δόση. Για την παρασκευή του freddo espresso χρειάζονται δύο κάψουλες (2x40ml) από την αγαπημένη μας Εκλεκτή Ποικιλία, ζάχαρη, εάν επιθυμούμε και παγάκια.

Τόσο απλά!

Για τους λάτρεις του cappuccino, όμως, χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino 4 δημιουργεί με υποδειγματική τελειότητα είναι το τελευταίο βήμα και χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να δημιουργήσετε την απαλή υφή του και να προετοιμάσετε τους γευστικούς σας κάλυκες για μία ενθουσιαστική γευστική εμπειρία!

Nespresso Freddo Capuccino

Και αν σας «χαλάει» η καφεϊνη, κανένα πρόβλημα, στη γκάμα της Nespresso θα βρείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις, decaf! Είναι μία γιορτή όλων των αισθήσεων, που δεν αμελεί ούτε την όραση, καθώς τα μάτια απολαμβάνουν το σχηματισμό της υπέροχης κρέμας του καφέ, ενώ εκχυλίζεται με 19 bars πίεση, ούτε την ακοή, με τα παγάκια και το γλυκό τους ήχο, καθώς πέφτουν μέσα στο γυάλινο ποτήρι συνταγών της Nespresso. Ήχοι και εικόνες γεμάτα υποσχέσεις, που η Nespresso ξέρει πάντα να τηρεί!

Nespresso Freddo1

Με τους φίλους στη βεράντα του σπιτιού, με την οικογένεια στο κυριακάτικο πρωινό ή μόνοι στο δρόμο για τη δουλειά απολαύστε έναν παγωμένο Nespresso freddo, όπως εσείς τον προτιμάτε φτιαγμένο από τα χέρια σας. Μην παραλείψετε να χαρίσετε στον εαυτό σας την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση ακόμη και στο γραφείο, πυροδοτώντας τη δημιουργικότητά σας.

Οι καλοκαιρινές σας εμπειρίες αξίζουν το καλύτερο!

Περισσότερες πληροφορίες για τον freddo με ένα κλικ στο www.nespresso.com/freddo!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.