Η διακόσμηση του ξενώνα

0

Το επιπλέον υπνοδωμάτιο που έχετε μπορεί εύκολα να γίνει ξενώνας ώστε να φιλοξενήσει φίλους και συγγενείς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να τον διακοσμήσετε κατάλληλα χρησιμοποιώντας μερικά πολύ απλά πραγματάκια που κυριολεκτικά θα λύσουν τα χέρια και θα διευκολύνουν τη διαμονή στους φίλους σας που θα χρειαστεί να μείνουν για μια μέρα στο σπίτι σας.

 

1. Ο κωδικός του Wi-fi. Σίγουρα θα στο ζητήσουν οπότε είναι προτιμότερο να το τοποθετήσεις μέσα σε μια κορνίζα ώστε να μη χρειαστεί να ασχοληθείς περαιτέρω ψάχνοντας ανά πάσα στιγμή το router για να θυμηθείς τον κωδικά αν δεν τον ξέρεις απέξω.

 

2. Ένα βάζο καλλωπισμού. Μπορεί να έχει από γαλάκτωμα για το πρόσωπο μέχρι κρέμα για τα χέρια. Ότι δηλαδή υπάρχει κυριολεκτικά σε ένα ξενοδοχείο. Μίνι συσκευασίες θα βρεις από τα διαφημιστικά προϊόντα που σου δίνουν κατά καιρούς.

 

3. Αρκετά μαξιλάρια. Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι σας θα νιώσουν αρκετά άνετα και δεν θα σας ζητήσουν μαλακό ή σκληρό μαξιλάρι ή κάποιο έξτρα για εκείνους που το παίρνουν αγκαλιά το βράδυ.

 

4. Ο δίσκος του μπάντλερ. Εκεί θα βάλεις νερό αλλά και ποτήρια καθώς και μερικές χαρτοπετσέτες για να γλιτώσουν από τις νυχτερινές επιδρομές στη κουζίνα για νερό.

5. Πετσέτες και έξτρα κουβέρτες. Έτσι θα έχει ο καθένας τη πετσέτα του αλλά και αν κάνει κρύο μια έξτρα κουβέρτα.

Ένα είναι σίγουρο μετά από αυτά. Θα έχουν μια υπέροχη διαμονή με τα παραπάνω tips.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.