Η εταιρεία Δελούδης παρουσιάζει το ανακαινισμένο της showroom στον Άλιμο

0

H εταιρεία Δελούδης σφραγίζει τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της, με τη ριζική εσωτερική ανακαίνιση του εκθεσιακού της χώρου στον  Άλιμο. Η αναγέννηση του showroom υλοποιήθηκε από τον  Σταύρο Παπαγιάννη, Δημιουργικό Διευθυντή του γραφείου Stage Design Office.               Οι πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στο εντυπωσιακό κτίριο του Αλίμου, αντιπροσωπεύουν απόλυτα τη σύγχρονη αισθητική του σήμερα, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις του high-end interior design, διατηρώντας παράλληλα την απόλυτη αίσθηση κομψότητας που πηγάζει από τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια. Ακολουθώντας μια σπουδαία παράδοση ετών, στο showroom φιλοξενούνται επιλεγμένες συλλογές των διασημότερων οίκων όπως B&B, Cassina, Flexform, Edra, Poliform, Giorgetti, Porro, MDF Italia, Acerbis, Arflex, Tom Dixon, Moooi και Thonet, μεταξύ άλλων.

Οι σκουρόχρωμες γκρι αποχρώσεις που κυριαρχούν στους τοίχους, ενοποιούνται με το βιομηχανικό τσιμεντένιο δάπεδο, δημιουργώντας μια δραματική και σχεδόν θεατρική διάσταση. Οι επιβλητικοί τοίχοι προσδίδουν κομψότητα και ευελιξία, επιτρέποντας στα έπιπλα να αναδειχθούν αριστοτεχνικά. Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός της Flos χρησιμοποιήθηκε με ιδιαίτερα ευφυή και πολυδιάστατο τρόπο, ώστε να διαχωρίζει το χώρο σε επιμέρους «δωμάτια» ειδικά φωτισμένα ανάλογα με τη χρήση: τα “living rooms” πλημμυρίζονται από το φυσικό φως που διαχέεται από τα τεράστια ανοίγματα, ενώ τα «υπνοδωμάτια» απομονώνονται από τον υπόλοιπο χώρο με διακριτικό υπόφως, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικειότητας. Αυτή η φιλική αισθητικά διάταξη του χώρου κατευθύνει και εμπνέει αβίαστα τον επισκέπτη, ώστε να υλοποιήσει κάθε επιθυμία ή λειτουργική ανάγκη που έχει ονειρευτεί.

 

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τα αρχιτεκτονικά εξωτερικά γκρι συστήματα σκίασης, τα οποία με την απέριττη πολυτέλειά τους ακολουθούν το στίγμα αισθητικής της εταιρείας Δελούδη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.