Η γκάφα της Whole Foods που έσπασε το internet

0

Η Whole Foods έχει χτίσει τη φήμη της ως η εταιρεία που προωθεί και υποστηρίζει έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και προσπαθεί να διατηρεί όσο γίνεται περισσότερο «υγιή» και τον πλανήτη μας. Ωστόσο υπέπεσε σ’ ένα τρομερό λάθος που έκανε το διαδίκτυο να φρίξει και να αμφισβητήσει σοβαρά τις προθέσεις της. Πακετάρισε καθαρισμένα πορτοκάλια μέσα σε πλαστική συσκευασία!

Ναι, όπως το διαβάσατε. Αντί να αφήσουν τη φύση να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, εκείνη ξεφλούδισαν τα πορτοκάλια και τα έβαλαν μέσα σε πλαστικές συσκευασίες που από πάνω είχαν ζελατίνη με την ωραία τιμούλα. Εάν αναρωτιέστε γιατί δεν άφησαν ήσυχα τα φρούτα, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Sumo Mandarin, αλλά προτίμησαν να τα βάλουν μέσα σ’ ένα άχρηστο προϊόν που μετά θα μολύνει το περιβάλλον, δεν είστε οι μόνοι.
Το internet απέρριψε άμεσα την ιδέα, με τα μηνύματα στα social media να δημιουργούν μποτιλιάρισμα και τις φωτογραφίες να γίνονται viral. Απότέλεσμα όλων αυτών ήταν η Whole Foods να βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη εταιρεία που πακετάρισε φρούτα σε πλαστικές συσκευασίες τα οποία κακώς γεμίζουν τα ψυγεία μας και μετά τους κάδους απορριμάτων, αλλά το γεγονός πως ήταν προκαθαρισμένα ήταν αυτό που προκάλεσε το λιγότερο θυμηδία.

Η εταιρεία εξέδωσε μία δήλωση στην οποία ζητάει συγγνώμη για το λάθος χειρισμό του θέματος λέγοντας μέσες άκρες πως δεν έπεσε και πολύ σκέψη επάνω στο συγκεκριμένο project και μάλιστα ευχαρίστησε τους πελάτες για το feedback που τους ώθησε να ρίξουν μία καλύτερη ματιά. Δεν έσωσε και πολλά αυτή η κίνηση, αλλά ίσως να απέτρεψε κάποιους άλλους με ανάλογες φαεινές ιδέες από το να τις δοκιμάσουν.

Πηγή: WorldofVegan

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.