Η JBL/Harman δίνει ρέστα με το JBL Pulse 3 στην IFA 2017!

0

H JBL/Harman είναι ένα όνομα στα ποιοτικά προϊόντα ήχου που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει βρει το μυστικό για να δημιουργεί μοναδικές λύσεις που ενθουσιάζουν τους audiophiles. Η γνωστή εταιρεία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA 2017 και στα πλαίσια αυτής, επισκεφθήκαμε το εντυπωσιακό περίπτερο της JBL/Harman, κάτω από το μεγάλο ραδιοφωνικό πύργο της Messe Berlin. Το πρώτο που μας τράβηξε το βλέμμα, ξεκινώντας την ξενάγηση, ήταν ένα stand με πολύχρωμα bluetooth ηχεία… μέσα στο νερό! Πρόκειται για τα JBL Pulse 3, την 3η γενιά του δημοφιλούς ηχείου της JBL, το οποίο είναι πλήρως αδιάβροχο, με ελκυστικό σχεδιασμό και εκπληκτικό φωτισμό χάρη στα εσωτερικά του LEDs.

Πλέον δε διαθέτει τη γνωστή «γρίλια» εξωτερικά αλλά ένα πλαστικό, ημιδιάφανο κέλυφος, το οποίο επιτρέπει στο φωτισμό του να διαχέεται στο χώρο ενώ ταυτόχρονα είναι και ανθεκτικό. Όταν είπαμε «αδιάβροχο», το εννοούσαμε, καθώς μας έγινε ζωντανή επίδειξη αναπαραγωγής μέσα στο νερό, ενώ το Pulse 3 μπορεί να αντέξει σε βάθος έως 1 μέτρου για 30 λεπτά και να βγει αλώβητο!

Μπορείτε να συνδέσετε έως 2 διαφορετικές Bluetooth συσκευές στο κάθε ηχείο και να αναπαράγετε από οποιαδήποτε εκ των δύο θέλετε, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία του Pulse 3 μπορεί να του χαρίσει έως 12 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, μαζί με φωτισμό. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα με την ίδια πηγή (μέσω Bluetooth) έως… 100 ηχεία της JBL που υποστηρίζουν την JBL Connect+ τεχνολογία, με το Pulse 3 να ανήκει στην κατηγορία αυτή. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα ηχείο σε κάθε χώρο του σπιτιού ώστε η αγαπημένη σας μουσική να σας «ακολουθεί» παντού.

Ο φωτισμός φυσικά είναι προγραμματιζόμενος και μπορείτε να φτιάξετε ιδανική «ατμόσφαιρα» με αυτόν, είτε θέλετε να κάνετε ένα δυνατό πάρτυ, είτε απλά να χαλαρώσετε. Όλα μέσω του JBL Connect+ app για Android και iOS. Τέλος, το Pulse 3 διαθέτει noise και echo-cancelling ακουστικό και μικρόφωνο, ώστε να πραγματοποιείτε κλήσεις σε ανοικτή ακρόαση μέσω αυτού, χωρίς να αγγίξετε καν το κινητό σας.

Το JBL Pulse 3 αναμένεται εντός του φθινοπώρου και στην Ελλάδα μέσω της Wavemotion.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.