Η κουζίνα σας γίνεται…έξυπνη με τη νέα σειρά SmartControl της GROHE

0

Η κουζίνα είναι η «καρδιά» του σπιτιού και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινής ζωής την έχουν μετατρέψει σε έναν πολυλειτουργικό χώρο. Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων για ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου και κουζίνας, μας βοηθάει να την αναβαθμίσουμε, προσφέροντάς μας μια ολοκαίνουργια «έξυπνη» σειρά προϊόντων με μπαταρίες και νεροχύτες για την κουζίνα, που θα διευκολύνουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

 

Η σειρά GROHE SmartControl, αποτελεί ένα σχεδιαστικό σημείο αναφοράς για την κουζίνα,  με την καινοτόμο τεχνολογία push, ιδανική για τις στιγμές που και τα δύο χέρια είναι απασχολημένα ή δεν είναι καθαρά, καθώς, για να ξεκινήσει η ροή του νερού απλά πιέζουμε το κουμπί, ακόμα και με τον αγκώνα ή τον καρπό. «Οι καταναλωτές αναζητούν έξυπνους, διαισθητικούς βοηθούς που απλοποιούν την καθημερινότητα τους» εξηγεί ο Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design EMENA. «Με το SmartControl, ανακαλύψαμε εκ νέου τη μπαταρία κουζίνας, ενσωματώνοντας ένα έξυπνο κουμπί που παρέχει μία εντελώς νέα αλληλεπίδραση στον χρήστη για περισσότερη άνεση, υγιεινή και απόλαυση στον απαιτητικό χώρο της κουζίνας».

Η σειρά GROHE SmartControl αποτελείται από τρεις σχεδιαστικές παραλλαγές μπαταριών, που στοχεύουν στο να αναβαθμίσουν αισθητικά την κουζίνα: την κυλινδρική GROHE Minta, την GROHE Essence και την GROHE Zedra σε σχήμα Α. Για μία εντυπωσιακή αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαφορετικά χρώματα και φινιρίσματα από τη συλλογή GROHE Colors Collection. Για να δημιουργήσετε την απόλυτη αρμονία στην κουζίνα σας, η σειρά GROHE SmartControl συνοδεύεται από νεροχύτες κουζίνας που ταιριάζουν απόλυτα σε εμφάνιση και λειτουργία με τις μπαταρίες της σειράς.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες στη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X ή επισκεφθείτε την 360° κουζίνα μας.

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook και Instagram και την ιστοσελίδα grohe.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.