Η LIDL κάθε μέρα φέρνει στο τραπέζι κάθε οικογένειας, αγνά και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα!

0

Στα καταστήματα της LIDL κάθε μέρα θα βρείτε ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα από την Ελλάδα. Μεγαλώνουν κάτω από το πλούσιο φως του ελληνικού ήλιου και στα πιο εύφορα ελληνικά χώματα αυτού του τόπου. Η γεύση, το άρωμα και το χρώμα τους είναι από τα σημαντικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

Στην Lidl φροντίζουμε να διατηρούμε τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα, γευστικά και γεμάτα με τις βιταμίνες τους ακολουθώντας πιστά μια σειρά πρακτικών. Μια από αυτές είναι η συνεργασία μας με Έλληνες παραγωγούς και προχωράμε στην επιλογή τους με βάση την εποχικότητα για να είναι πιο νόστιμα. Επίσης έχουμε καθημερινή τροφοδοσία για να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα τους ενώ τα ελέγχουμε προσεκτικά ένα – ένα πριν φτάσουν στο μανάβικο μας για να μπορεί ο καταναλωτής να έχει τα καλύτερα προϊόντα.

Μια σημαντική συνεργασία της Lidl είναι με την ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Κοζάνης από την οποία προμηθευόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια ροδάκινα, νεκταρίνια και όλη την ποσότητα παραγωγής τους σε αχλαδόμηλα Nashi. Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε τον Σεπτέμβριο του 2013 και πλέον η ΑΣΕΠΟΠ Κοζάνης είναι στρατηγικός συνεργάτης της Lidl. Μέσω της συνεργασίας μας δημιουργήσαμε και διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα τις 3κιλες συσκευασίες σε ροδάκινα και νεκταρίνια. Πέρσι διακινήσαμε πάνω από 1.100 τόνους με την ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σε όλα τα καταστήματα της  Lidl τα εξαιρετικά φρούτα με την επωνυμία Velvita. Τα φρούτα παράγονται με συγκεκριμένες διαδικασίες και τηρούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και κανόνες υγιεινής. Τις  εγκαταστάσεις της ΑΣΕΠΟΠ επισκεφτήκαμε πρόσφατα με ομάδα εκπροσώπων των ΜΜΕ όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συγκομιδής, του ελέγχου της ποιότητας των ροδάκινων, την διαδικασία παραλαβής στο εργοστάσιο αλλά και την συσκευασία τους. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παραγωγούς αλλά και τα στελέχη του συνεταιρισμού.

Τα φρούτα αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.

Έτσι, είστε σίγουροι ότι προσφέρετε κάθε μέρα στην οικογένεια σας ό,τι καλύτερο! 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.