Η Miele Hellas εγκαινίασε το ανακαινισμένο της κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης

0

Η Miele Hellas, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, εγκαινίασε το ανακαινισμένο κατάστημα της στο Ηράκλειο Κρήτης με την παρουσία του CEO της Miele Hellas, κου Θάνου Κυριαζή, καθώς και τοπικών συνεργατών της εταιρείας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν κόσμο προηγμένης τεχνολογίας και να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή “Life in Miele” εμπειρία.

Εγκαινιάζοντας μια περίοδο εξωστρέφειας η εταιρεία ενισχύει διαρκώς την επιχειρηματική της ατζέντα με ενέργειες και προγράμματα που επιβεβαιώνουν τη κυριαρχία της Miele ως desirable brand στην κατηγορία των premium συσκευών. Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και ανανέωσης, προχώρησε σε ανακαίνιση του μεγαλύτερου σε μέγεθος και τζίρο καταστήματος της, στην Λεωφόρο Κνωσού 103, στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο συμπληρώνει 33 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο νησί.

Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να ανακαλύψουν από κοντά μια αποκλειστική σειρά συσκευών προηγμένης τεχνολογίας που διαρκούν στον χρόνο, σε ένα υπερσύγχρονο και ενεργειακά αποδοτικότερο κτήριο, αφού οι ανάγκες του υπερκαλύπτονται από 30 φωτοβολταϊκά πανελ παραγωγής 14,592kWh. Οι δομικές αλλαγές στο σύνολο τους, επικεντρώθηκαν στην διασφάλιση της βιωσιμότητας και της φιλοσοφίας του “Net – Zero Carbon Footprint”, με στόχο, στο άμεσο μέλλον, την ανθρακική ουδετερότητα.

Πέρα από τη βιωσιμότητα και τη διάθεση προηγμένων προϊόντων, η ανακαίνιση στοχεύει στην προσφορά “Life in Miele” εμπειρίας στο μέγιστο. Μιας δηλαδή, 360ο εμπειρίας που περιλαμβάνει την επαφή με υπερσύγχρονες smart συσκευές, την χρήση τους σε πραγματικό χρόνο, καθοδήγηση από τους ειδικούς, λύσεις για κάθε κλάδο, αλλά την γνωριμία με έναν κόσμο υψηλής αισθητικής, πρωτοποριακού design και απαράμιλλης ποιότητας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Virsik Peter Markus, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο CEO της Miele Hellas, κ. Θάνος Κυριαζής, ο οποίος συνεχάρη από κοντά τον συνεργάτη και εκπρόσωπο Miele στην Κρήτη, κ. Παπαδόπουλο της εταιρείας Ε. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Κυριαζή: «το νέο Miele store στο Ηράκλειο της Κρήτης σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Miele στην περιοχή. Μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης και ανταποδοτικής σχέσης με το περιβάλλον και την κοινωνία».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.