Η σειρά κλιματιστικών LG Dual Inverter Mirror είναι αυτό που χρειάζεστε για κάθε χώρο σας

0

Με ιδανικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική απόδοση και απαράμιλλο design

H LG Electronics Hellas, καινοτόμος στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης, προσφέρει την δυνατότητα για ιδανική θερμοκρασία, καθαρό αέρα και απαράμιλλη αισθητική σε κάθε σπίτι, με τη σειρά Artcool Dual Inverter Mirror.

Με τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, τα κλιματιστικά της σειράς Artcool Mirror προσφέρουν την τέλεια απόδοση για ιδανική θερμοκρασία του χώρου, ακόμα και σε πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, σε μικρότερο χρόνο[1]. Ακόμα, με την 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή, το κλιματιστικό θα συνεχίσει να αποδίδει τέλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λειτουργώντας αθόρυβα[2] .

Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα κάθε χώρου έχει γίνει καθημερινή προτεραιότητα όλων. Για αυτό και η σειρά Artcool Dual Inverter Mirror διαθέτει τεχνολογία UVnano™ που καθαρίζει τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, απομακρύνοντας τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%[3] με φωτισμό LED UV, Ιονιστή Plasmaster™, που αφαιρεί το 99% των προσκολλημένων βακτηρίων[4], αλλά και αντιαλλεργικό φίλτρο, που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης που αιωρούνται στον αέρα[5], για υγιεινή εσωτερική ατμόσφαιρα.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς Artcool Dual Inverter Mirror είναι και η εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας[6], την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε από την οθόνη του κλιματιστικού, πάντα διατηρώντας την υψηλή απόδοση, χάρη στο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο R32 , που προσφέρει βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Όλα τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον κομψό σχεδιασμό ARTCOOL, που διατηρεί την υψηλή αισθητική κάθε χώρου, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κλιματιστικό μέρος του δωματίου.

[1] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃)

[2] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).

[3] Η TUV παρέχει πιστοποίηση σύμφωνα με την οποία ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος, ο επιδερμικός σταφυλόκοκκος και η Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας απομακρύνονται σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV.

[4] Σε δοκιμή που διενεργήθηκε από την TÜV Rheinland, πιστοποιήθηκε ότι το Plasmaster™Ionizer+ απομάκρυνε προσκολλημένα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και αεριογόνος ψευδομονάδα) σε χώρο 30 m3. Το μοντέλο που υποβλήθηκε στη δοκιμή ήταν το SW09BAJWAN.

[5]  Πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (BAF). Το BAF πιστοποιεί ότι το φίλτρο διαθέτει επίστρωση για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης, μύκητες και μούχλα που αιωρούνται στον αέρα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

[6] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.