Η Visa κάνει την αγορά βενζίνης και το parking, παιχνιδάκι! [VIDEO]

0

Στα πλαίσια του MWC 2016 της Βαρκελώνης, είδαμε ουκ ολίγα connected cars, τα οποία κάνουν απείρως πιό εύκολη τη ζωή μας από πολλές απόψεις. Σε ένα από τα περίπτερα είδαμε και ένα νέο Honda CRV με εγκατεστημένη την πλατφόρμα πληρωμών της Visa και δε χάσαμε την ευκαιρία να το βάλουμε σε λειτουργία!

visa honda payments (2) (Large)

Όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, η πληρωμή για καύσιμα αλλά και η εύρεση και πληρωμή parking, γίνεται πανεύκολη με λίγα μόλις αγγίγματα της οθόνης αφής του οχήματος. Η πλατφόρμα υποστηρίζει κάρτες Visa, MasterCard και American Express, οι οποίες καταχωρούνται στο σύστημα και μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας πανεύκολα μέσω αυτού!

visa honda payments (1) (Large) visa honda payments (4) (Large)

Φυσικά, δεν είναι μόνο το θέμα των πληρωμών που μας ενδιαφέρει. Η πλατφόρμα ενσωματώνει χάρτες των πόλεων με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και τα καταστήματα, τα πρατήρια καυσίμου, τα διαθέσιμα parkings, έτσι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να βρείτε το κοντινότερο στη θέση σας (ή στον προορισμό σας) και να πλοηγηθείτε σε αυτό. Επιλέγετε πόσα λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου θέλετε μέσα από το όχημα και πληρώνετε επίσης με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να κατεβάσετε καν το παράθυρό σας! Το ίδιο απλή είναι και η διαδικασία του parking καθώς επιλέγετε την ώρα που θα παραμείνει το όχημα σε αυτό και ειδοποιείστε στο smartphone σας αν περάσετε το χρονικό όριο. Μπορείτε όμως και να το επεκτείνετε απομακρυσμένα, πάλι από το smartphone, αν δείτε πως καθυστερείτε για τον οποιονδήποτε λόγο!

visa honda payments (6) (Large)

Τα connected cars αλλάζουν τη ζωή μας, αν και δυστυχώς είμαστε πάντα λίγο πίσω από την Αμερική και την Ιαπωνία… Η πλατφόρμα της Visa αναμένεται το καλοκαίρι του 2016 στις ΗΠΑ αλλά μετά από ερώτησή μας για τη διαθεσιμότητα στην Ευρώπη (για την Ελλάδα να μη συζητήσουμε), δε καταφέραμε να πάρουμε μια «υπόσχεση» ούτε για το 2017…Ίδωμεν!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.