Η υγιεινή διατροφή έχει τη σφραγίδα της Russell & Hobbs!

0

Η υγιεινή διατροφή είναι το παν και μπορεί οι περισσότεροι να ακολουθούμε έναν απαιτητικό και πολλές φορές εξαντλητικό τρόπο ζωής στην καθημερινότητα, ωστόσο η σωστή διατροφή θα πρέπει πάντοτε να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα όλων μας. Για αυτό και η Russell & Hobbs φροντίζει για όλους μας με τις μοναδικές συσκευές κουζίνας, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να μπείτε στον… ίσιο δρόμο, ειδικά τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι και όσο να ‘ναι όλοι μας έχουμε κάποια κιλάκια παραπάνω!

Εάν λοιπόν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της υγιεινής διατροφής, τότε ο ατμομάγειρας Cook@Home Food Steamer (19270) της Russell & Hobbs είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Το μαγείρεμα στον ατμό προσφέρει μία σειρά από διατροφικά προτερήματα, καθώς διατηρείται αυτούσιος και στο maximum ο αριθμός των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών του φαγητού. Ο ατμομάγειρας της Russell & Hobbs (19270) διαθέτει 3 επίπεδα μαγειρέματος (όπου για παράδειγμα μπορείτε να μαγειρέψετε ταυτόχρονα ρύζι, λαχανικά και ψάρι/κρέας), κάνοντας έτσι εκπληκτική οικονομία. Ο ατμομάγειρας της Russell & Hobbs διακρίνεται για την εκπληκτικά ποιοτική κατασκευή του με βάση από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ παράλληλα προσφέρει χρονοδιακόπτη μαγειρέματος έως και 60 λεπτών.

Πέραν όμως του ατμομάγειρα, μπορείτε να παίξετε πιο «υγιεινά» με την τοστιέρα / grill Panini 17888, ισχύος 1800 Watt με αντικολλητικές πλάκες. H συγκεκριμένη πρόταση μπορεί κυριολεκτικά να σας λύσει τα χέρια, καθώς δίνει τη δυνατότητα ψησίματος έως και 5 μερίδες, ενώ η μεταβλητή άρθρωση βοηθάει σημαντικά ακόμη και στο ψήσιμο πολύ χοντρών τροφίμων. Παράλληλα, η πρόταση της Russell & Hobbs διαθέτει πλαστικό δοχείο – λιποσυλλέκτη, ενώ η ανοξείδωτη κατασκευή αποτελεί «εγγύηση» αντοχής στο πέρασμα του χρόνου!

Τα ξεχωριστά προϊόντα της Russell & Hobbs θα τα βρείτε στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.     

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.