Η Vintage σειρά της Ariete έχει κάτι από την retro αισθητική των 50s! (IFA 2017)

0

H Ariete είναι μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείες στον τομέα των μικροσυσκευών, καθώς οι προτάσεις της ξεχωρίζουν όχι μόνο για την budget-friendly προσέγγιση τους, αλλά και για την μοναδική retro αισθητική τους που παραπέμπει στα 50s – 60s. Οι κομψές compact μικροσυσκευές της (ειδικότερα όσες ανήκουν στην σειρά Vintage), αν μη τι άλλο βγάζουν έναν elegant χαρακτήρα και σίγουρα μπορούν να ομορφύνουν την κουζίνα σας και παράλληλα να σας μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή!

Πραγματοποιώντας μία βόλτα στο booth της Ariete στο Βερολίνο στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2017 που αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της τεχνολογίας για καταναλωτικά προϊόντα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλα τα νέα (και παλαιότερα) μοντέλα της αγαπημένης εταιρείας και δεν σας κρύβουμε ότι μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μηχανές παρασκευής pop-corn / hot-dog / για μαλλί της γριάς, καφετιέρες, μίξερ, αποχυμωτές, μπλέντερ και ραβδομπλέντερ, βραστήρες, παγωτομηχανές, τοστιέρες, φρυγανιέρες και αρκετοί ακόμη τύποι μικροσυσκευών για το σπίτι, συνθέτουν την εικόνα της τεράστιας και εξαιρετικά πλούσιας προϊοντικής γκάμας της Ariete.

Πραγματικά οποιονδήποτε τύπο μικροσυσκευής αναζητάτε δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρείτε στην Ariete, η οποία αν μη τι άλλο γνωρίζει τον τρόπο να δημιουργεί συσκευές οι οποίες είναι ελκυστικές στο μάτι και παράλληλα δεν κοστίζουν μία μικρή περιουσία για να τις αποκτήσεις.

Μία καλή γεύση από τις unique προτάσεις της Ariete μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.