Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Οκτώβριο με νέα προϊόντα που εντυπωσιάζουν!

0

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, υποδέχεται τον Οκτώβριο με νέα προϊόντα που εντυπωσιάζουν. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός, τα χειροτεχνήματα και τα φυσικά υλικά, σε συνδυασμό με μονοχρωμίες που συνδυάζονται με αποχρώσεις του μπλε, είναι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων.

Στα προϊόντα που καλωσορίζει η ΙΚΕΑ, ξεχωρίζουν οι νέες σειρές καναπέδων. Ο καναπές-κρεβάτι FLOTTEBO λειτουργεί σαν πλατφόρμα, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες σε κάθε σπίτι, ενώ οι σειρές καναπέδων SANDBACKEN και NYHAMN προσφέρουν όλες τις ανέσεις που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης, καθώς μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτι.

Με αίσθηση διαχρονικότητας και επιρροές από τη Γαλλία του 18ου αιώνα, η πολυθρόνα REMSTA και η καρέκλα INGATORP  συμπληρώνουν αρμονικά της προτάσεις της ΙΚΕΑ για την ανανέωση του σαλονιού. Το στοιβαζόμενο κρεβάτι UTÅKER εντυπωσιάζει με τις πολλαπλές δυνατότητες μετατροπής του εύκολα και γρήγορα σε καναπέ, μονό ή διπλό κρεβάτι.

Αμέτρητες επιλογές σε υφάσματα με το μέτρο, ριχτάρια και φωτιστικά ολοκληρώνουν, επίσης, τις προτάσεις της ΙΚΕΑ για τον Οκτώβριο. Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα λούτρινα ζωάκια για τους μικρούς φίλους της για να απολαύσουν το φθινόπωρο με ατέλειωτο και ασφαλές παιχνίδι!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.