Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά YPPERLIG!

0

H IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά YPPERLIG, αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας της με την Δανέζικη εταιρεία HAY. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και συνδυασμό υλικών, χρωμάτων και τεχνικών παραγωγής, η νέα συλλεκτική σειρά YPPERLIG εντυπωσιάζει με τη γοητεία της απλότητας που τη χαρακτηρίζει.

Ο καναπές-κρεβάτι YPPERLIG, ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική κατασκευή με το ελατήριο στο στρώμα, προσφέροντας άνεση άλλα και σταθερότητα. Η μοντέρνα εκδοχή των μοναστηριακών τραπεζιών YPPERLIG αποτελεί επίσης μοναδικό κομμάτι της νέας συλλεκτικής σειράς YPPERLIG, με την όψη μελιάς στην επιφάνεια και τα πόδια από μασίφ ξύλο, να προσφέρουν φυσική αίσθηση στο χώρο. Τέλος, η κομψή, άνετη και ελαφριά καρέκλα YPPERLIG, έχει ήδη κατακτήσει το κοινό που λάτρεψε την ενιαία κατασκευή που δε χρειάζεται συναρμολόγηση.

Υφάσματα με διαφορετικά σχέδια σε κάθε πλευρά, φωτιστικά που εντυπωσιάζουν και προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού, ολοκληρώνουν τη νέα συλλεκτική σειρά YPPERLIGΤέλος, η συνεργασία της ΙΚΕΑ με την HAY ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία της ανανεωμένης τσάντας μεταφοράς, ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα προιόντα της IKEA. «Είναι ο δικός μας τρόπος να τιμήσουμε αυτό το εμβληματικό προϊόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mette Hay, συνιδρυτής της HAY.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα YPPERLIG μπορείτε να βρείτε στο official website..

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.