Η ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Kit Neale, δημιουργούν τη νέα συλλεκτική σειρά SPRIDD

0

H IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, υποδέχεται το Φεβρουάριο με τη νέα συλλεκτική σειρά SPRIDD, αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΙΚΕΑ με τον Kit Neale, σχεδιαστή μόδας της Βρετανικής σκηνής, που έχει ήδη συναρπάσει με τις δημιουργίες του.

ΙΚΕΑ-Συλλεκτική-σειρά-SPRIDD-4 (Large)

Η νέα σειρά SPRIDD ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα και μοτίβα, εμπνευσμένα από τέσσερα διαφορετικά μουσικά είδη. Με σκηνές, σάκους, κουτιά αποθήκευσης, χαλιά, κούπες ταξιδιού και πουφ,  η νέα σειρά προσφέρεται για να κάνει την καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, αλλά και πιο διασκεδαστική, και αποτελεί την ιδανική επιλογή  για όποιον μετακινείται συχνά, ακολουθώντας ένα νομαδικό τρόπο ζωής.

ΙΚΕΑ-Συλλεκτική-σειρά-SPRIDD-3 (Large)

Ο ανερχόμενος σχεδιαστής μόδας, Kit Neale, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενθουσιασμένος με τα προϊόντα της νέας σειράς: «Η σειρά SPRIDD είναι εμπνευσμένη από τη νεανική κουλτούρα και από το τι σημαίνει να είσαι νέος. Σε αυτή μπορεί να βρει κάποιος  πολλές λεπτομέρειες που αρχικά δε βλέπει μέχρι να τις παρατηρήσει καλύτερα. Η σειρά συνεχίζει να εκπλήσσει ακόμα κι εμένα».

ΙΚΕΑ-Συλλεκτική-σειρά-SPRIDD-2 (Large)

Ο Henrik Most, Διευθυντής Δημιουργικού στην IKEA Σουηδίας, δήλωσε σχετικά με τη σειρά SPRIDD και τη συνεργασία με τον Kit Neale: «Τα σχέδια και τα μοτίβα του Kit Neale έχουν νεανική ενέργεια, ξεχωριστό ύφος και είναι πολύ “ζωντανά”. Ήταν μια συναρπαστική διαδικασία και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα».

ΙΚΕΑ-Συλλεκτική-σειρά-SPRIDD-1 (Large)

Η σειρά SPRIDD είναι η πρώτη από τις συλλεκτικές σειρές που θα λανσάρει η ΙΚΕΑ μέσα στο 2017, και θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα καταστήματα IKEA Αεροδρόμιο και ΙΚΕΑ Κηφισός.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο IKEA.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.