ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη: Εκπλήξεις, δώρα και η Ελένη Μενεγάκη για τον εορτασμό των 15 χρόνων του καταστήματος!

0

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, έκλεισε 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και το γιορτάσαμε όλοι μαζί, με πολλές εκπλήξεις, δώρα, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη.

ikea-thessaloniki-15-xronia-eleni-menegaki-1-large

Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα, συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, κέρδισαν δώρα στον «Τροχό της Τύχης», αλλά και πήραν μέρος στην επετειακή κλήρωση, διεκδικώντας 3 δωροεπιταγές, μία για προϊόντα συνολικής αξίας 10.000€, δύο για προϊόντα συνολικής αξίας 5.000€, αλλά και 2 τετραήμερα ταξίδια για 2 στη Στοκχόλμη.

ikea-thessaloniki-15-xronia-eleni-menegaki-3-large

Η κορύφωση όλων των εορτασμών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο μεγάλο πάρτι γενεθλίων της ΙΚΕΑ, όπου καλεσμένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη και μοιράστηκε με όλους όσους είχαν συγκεντρωθεί, τα 15 αγαπημένα αντικείμενα που έχει ξεχωρίσει από τις διάφορες σειρές της ΙΚΕΑ, αλλά και φωτογραφήθηκε με τους επισκέπτες.

ikea-thessaloniki-15-xronia-eleni-menegaki-5-large

Όσοι αγόρασαν κάποιο από τα 15 αγαπημένα αντικείμενα ΙΚΕΑ, εκείνη τη μέρα, συνέβαλλαν στην ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», αφού το ισόποσο του 10% των εσόδων από τις αγορές των 15 αγαπημένων αντικείμενων ΙΚΕΑ θα δοθεί για τον εξοπλισμό των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή εξοπλισμού και απαραίτητων ειδών.

ikea-thessaloniki-15-xronia-eleni-menegaki-4-large

Με την ΙΚΕΑ συνεχίσουμε και Ζούμε Μαζί μοναδικές στιγμές.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.