Οι οικιακές συσκευές Signature της LG μιλάνε με το Google Home

0

H LG ανακοίνωσε μια σειρά έξυπνων συσκευών που είναι πλήρως συμβατές με το Google Assistant του Google Home, προσφέροντας προηγμένη σύνδεση και ευκολία για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι. Η συμβατότητα με το Google Home θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη αυτό τον μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές της LG, όπως το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, το ψυγείο, ο φούρνο και ο ιονιστής αέρα της σειράς Signature, καθώς και κλιματιστικά και ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες.

Με το Google Home, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του Google Assistant στις συνδεδεμένες συσκευές της LG. Η συμβατότητα με το Google Home παρέχει απτά οφέλη, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες χρήσης των συνδεδεμένων συσκευών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το χρόνο που απομένει στους κύκλους πλύσης στο πλυντήριο, να ζητήσουν από το ψυγείο να φτιάξει περισσότερο πάγο ή να ρυθμίσουν τον θερμοστάτη στο κλιματιστικό μέσω απλών φωνητικών εντολών από οπουδήποτε εντός εμβέλειας του Google Home.

Επίσης, με μια απλή φωνητική εντολή, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις στον ιονιστή αέρα, ενώ το Google Assistant του Google Home παρέχει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα, όπως και προφορικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας.

«Η συνεργασία μας με την Google αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε ένα σπίτι έξυπνο με φιλικά και προσιτά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να σχεδιάσει το δικό του έξυπνο σπίτι», δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Προσβλέπουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας με την Google και άλλους πρωτοπόρους σε αυτήν τη δυναμική αγορά τα επόμενα χρόνια, για να καταστήσουμε το έξυπνο σπίτι πραγματικότητα για όλους».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.