Οικονομικές ιδέες για την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σου!

0

Βαρεθήκατε την κρεβατοκάμαρα σας αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για ριζική ανανέωση; Κανένα πρόβλημα, με μερικές μικρές έξυπνες ιδέες μπορείτε να δώσετε άλλον αέρα στην κρεβατοκάμαρα σας οικονομικά.

Έχουν αρχίσει και επανέρχονται στην μόδα οι ταπετσαρίες σε όμορφα σχέδια και χρώματα, ωστόσο το πέρασμα της ταπετσαρίας κοστίζει αρκετά. Μια οικονομική λύση είναι να επιλέξετε την μέθοδο της τυπογραφίας για τον τοίχο. Αυτοκόλλητα σε διάφορα σχήματα και σχέδια, με διάφορες παραστάσεις και φιγούρες, σε αρκετά χαμηλές τιμές, μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στους τοίχους του δωματίου σας.

 κρεβατοκαμαρα (4)

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας πρέπει να είναι πάντα καθαρός και τακτοποιημένος σύμφωνα με τους ειδικούς, για να επιτυγχάνεται την μέγιστη ξεκούραση. Η οργάνωση του χώρου είναι το άλφα και το ωμέγα Αν πιστεύετε πως το πρόβλημα σας είναι η έλλειψη χώρου τότε μπορείτε να οργανώσετε τα σκεπάσματα και τα σεντόνια σας ή τα χειμερινά σας ρούχα σε συρτάρια κάτω από το κρεβάτι σας.

 κρεβατοκαμαρα (5)

Οι βιβλιοθήκες είναι ωραίες στους μεγάλους χώρους αλλά μια καλή βιβλιοθήκη κοστίζει και επίσης πιάνει πολύ χώρο αν η κρεβατοκάμαρα σας είναι μικρή. Τα τελευταία χρόνια τα ράφια χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην διακόσμηση του σπιτιού. Μπορείτε να επιλέξετε μια γωνία του δωματίου σας που θα τοποθετήσετε ραφάκια για να τα τακτοποιήσετε τα βιβλία σας και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Επίσης μπορείτε να ενσωματώσετε γατζάκια κάτω από τα ράφια και να κρεμάσετε τις ζώνες σας ή τα κολιέ σας.

 κρεβατοκαμαρα (1)

Διακοσμήστε το κομοδίνο σας και το μπουντουάρ σας με ρομαντικά στοιχεία όπως κεράκια, λουλούδια και κορνίζες με εικόνες δικής σας επιλογής. Τα κεριά στην κρεβατοκάμαρα προσδίδουν ρομαντισμό και χαλάρωση και ανανεώνουν τον αέρα του δωματίου.

 κρεβατοκαμαρα (2)

Μια ακόμα ιδέα είναι να κρεμάσετε, με μια μεταλλική βέργα γύρω από το κρεβάτι σας, κουρτίνες που ταιριάζουν σε κάθε κρεβάτι και σε κάθε στυλ. Επιλέξτε ανοιχτά χρώματα και καλά υφάσματα, όπως είναι το λινό, για να προσδώσετε έναν ακόμα ρομαντικό και αρχοντικό τόνο στην κρεβατοκάμαρα σας.

κρεβατοκαμαρα (3)

Πηγή: thatslife.gr

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.