Οικονομικές Web Offers στα Media Markt στις λευκές συσκευές!

0

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικά εποχές, όπου και το παραμικρό ευρώ μετράει, όλοι μας καλούμαστε να σφίγγουμε διαρκώς το ζωνάρι, αλλά και να αναζητούμε τις διαρκώς τις προσφορές εκείνες που μπορούν να κάνουν καλό στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη μας. Πραγματοποιώντας λοιπόν την διαδικτυακή μας βόλτα στο e-shop του Media Markt καταφέραμε να εντοπίσουμε ορισμένες αρκετά καλές οικονομικές προσφορές που αφορούν στην κατηγορία των λευκών συσκευών.

Στα Web Offers του Media Markt την προσοχή μας τράβηξε ο ψυγειοκταψύκτης της Morris (Β7556CAP)ο οποίος διατίθεται σε προσφορά από τα 749 στα 649 ευρώ. Με χωρητικότητα συντήρησης στα 270 lt και χωρητικότητα κατάψυξης στα 92 lt, η πρόταση της Morris διακρίνεται για τη μοναδική αξιοπιστία, την υψηλή αντοχή στο χρόνο και φυσικά τον εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, καθώς ο B7556CAP βγάζει μόλις 41 dB! Εάν τώρα σας αρέσει να δημιουργείτε στην κουζίνα και να δίνετε έναν ξεχωριστό τόνο στα φαγητά σας, εύκολα και γρήγορα, τότε η κουζινομηχανή της Bosch (MUMXLG20G), είναι ότι πρέπει για εσάς, καθώς με μέγιστη ισχύ στα 1600W προσφέρει την καινοτομία 3D Planetary Mixing, και όλα αυτά στην τιμή των 499 ευρώ (από τα 589 ευρώ)Παράλληλα, στην ίδια κατηγορία των κουζινομηχανών, πολύ καλές είναι και οι λύσεις που προσφέρει η Kenwood, καθώς η Chef Sense KVC5010T με τιμή από τα 459 στα 399 ευρώ είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας με το παραπάνω.

Φυσικά, οι ευχάριστες εκπλήξεις των online προσφορών του Media Martk δεν σταματούν εδώ, καθώς η μια καλή οικονομική πρόταση για κουζίνα είναι η United UFC-60278, η οποία είναι ενεργειακής κατανάλωσης Α και διαθέτει 5 διαφορετικά modes ψησίματος. Επιπλέον, μία αξιόπιστη (και οικονομική) λύση για κουζίνα μας έρχεται και από την Indesit, με την Ι6VMC6A(W) ,  να αποτελεί μία ομολογουμένως συμφέρουσα πρόταση με τιμή στα 409 ευρώ. Και επειδή καλή η οικονομία, αλλά το πλύσιμο των ρούχων δεν μπορεί να περιμένει, πως θα σας φαινόταν η ιδέα να ρίχνατε μία ματιά στο πλυντήριο Altus AL 391 EX με τιμή μόλις στα 249 ευρώ, είναι ότι πρέπει για κάνετε τη δουλειά σας.

Οι παραπάνω online προσφορές είναι ένα μικρό δείγμα, καθώς μία βόλτα στο official website του Media Martk είναι αρκετή για να βρείτε και άλλα προϊόντα που διατίθενται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή. Καλό είναι βέβαια να βιαστείτε γιατί οι παραπάνω προσφορές αφορούν σε τελευταία κομμάτια, για αυτό καλό είναι να φερθείτε έξυπνα και με… ταχύτητα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.