Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το τοστ σας με την Panini της Ariete

0

Σε είχε βγάλει ασπροπρόσωπο εκείνη η μικροσκοπική, πιο Σπαρτιάτικη δεν γίνεται τοστιέρα που είχες εδώ και χρόνια. Το τοστάκι γαλοπούλας το τιμούσες εδώ και καιρό και ήταν πάντα στην τσάντα σου για να καλύψει την ανάγκη του σνακ. Καλή και χρυσή η συσκευή όμως ο χρόνος άρχισε να φαίνεται επάνω της. Και συν τοις άλλοις δεν σε καλύπτει πια. Θέλεις να κάνεις μία γενικότερη αναβάθμιση. Να ανέβεις επίπεδο. Γιατί να μην μπορείς να ψήσεις και κάτι άλλο στην τοστιέρα σου;

14836-2
Η Panini της Ariete είναι ακριβώς αυτό που θέλεις για το update που χρειάζεσαι. Γιατί πρώτα απ’ όλα δεν είναι λίγο πράγμα το άνοιγμα 180 μοιρών που διαθέτει. Έτσι μπορείς να γεμίσεις τις αντικολλητικές πλάκες της τοστιέρας με πολλά νόστιμα καλούδια και να μη φας… μόνος αλλά και με παρέα. Μην ανησυχείς. Με ισχύ 100W είναι εδώ για να αναλάβει όλη τη βαριά δουλειά και να ψήνει όχι μόνο το τοστάκι σου αλλά από focaccia μέχρι τα μεγάλα, αφράτα ψωμάκια του burger. Οι πλάκες είναι μετακινούμενες και έτσι το ύψος δεν είναι πρόβλημα. Ακόμα ένα συν που δεν θα περάσει απαρατήρητο σε στιγμές που θα θέλεις να προσθέσεις κι άλλα πιάτα!

Οι φωτεινές ενδείξεις LED λειτουργίας και ο ενσωματωμένος θερμοστάτης θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη, όπως και το πλαστικό δοχείο-λιποσυλλέκτης. Και τα 2 χρόνια εγγύησης της Panini της Ariete σημαίνουν ένα πράγμα. Η αναβάθμισή σου μόλις ξεκίνησε και πρέπει να την απολαύσεις όπως πρέπει!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.