Κάρτα Visa αξίας 100€ με κάθε αγορά πλυντηρίου Samsung AddWash!

0

Με μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 100€ από τη Visa θα ανταμείβει η Samsung Electronics Hellas όσους αποκτήσουν το πλυντήριο Samsung AddWash έως και τις 30 Ιουνίου 2016.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα Samsung AddWash μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την απόδοση του δώρου, οι καταναλωτές θα χρειαστεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungAddWashpromo.gr, να ανεβάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία αγοράς και πληρωμής με Visa και θα αποκτήσουν την προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας 100€.

Samsung Addwash (2) (Large)

«Βάσει ερευνών της Samsung γνωρίζουμε ότι σχεδόν το 90% των Ευρωπαίων καταναλωτών δηλώνουν ότι συχνά θα ήθελαν να προσθέσουν επιπλέον ξεχασμένα ρούχα ή επιπλέον απορρυπαντικό και μαλακτικό κατά τη διάρκεια της πλύσης, αλλά δεν μπορούσαν, προτού σταματήσει η πλύση και στραγγίξει το νερό», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του τμήματος Consumer Electronics στη Samsung Electronics Hellas. «Πλέον το νέο AddWash απομακρύνει το άγχος από οποιαδήποτε ρουτίνα σχετική με το πλύσιμο των ρούχων και προσφέρει στις οικογένειες χρόνο να συνεχίσουν να κάνουν μαζί πράγματα που αγαπούν».

Το νέο, καινοτόμο, πλυντήριο Samsung AddWash προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του ιδιοκτήτη του και κάνει το πλύσιμο των ρούχων τόσο ευέλικτο και εύκολο, ώστε να μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του AddWash μπορούν να προσθέσουν ρούχα, που έχουν ξεχαστεί ή απορρυπαντικό στη μέση του κύκλου πλύσης, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι, που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και προσφέρει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου της πλύσης.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.