Καταγραφέας κλήσεων σταθερού τηλεφώνου

0

Πόσα τεμάχια παρήγγειλε ο τάδε πελάτης; Τι τιμή συμφωνήσαμε; Πότε είπα ότι θα παραδώσω την παραγγελία; Ποιο ακριβώς είναι το τεχνικό πρόβλημα που έχει ο πελάτης; Τι ώρα έχω ραντεβού με τη Μαρία;

Σε πολλές περιπτώσεις θα θέλαμε να έχουμε ένα αρχείο των τηλεφωνικών συνομιλιών μας, είτε για νομικούς, είτε κυρίως για πρακτικούς λόγους, όπως οι πιο πάνω, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της εργασίας μας.

Επειδή όμως οι τηλεφωνικές συσκευές δεν υποστηρίζουν εγγενώς αυτή τη δυνατότητα, θα χρειαστείτε τον καταγραφέα κλήσεων της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 46,50€ !!!

Πριν συνεχίσουμε, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να ενημερώσετε τον συνομιλητή σας για την επικείμενη καταγραφή.

Η συσκευή λοιπόν παρεμβάλλεται μεταξύ τηλεφωνικής συσκευής και τηλεφωνική πρίζας, και διαθέτει τις δύο απαραίτητες υποδοχές RJ15 εισόδου και εξόδου σήματος.

Η τροφοδοσία γίνεται μέσω του φορτιστή που θα βρείτε στη συσκευασία, για πρακτικούς λόγους βέβαια, ώστε να μην ανησυχείτε για την αυτονομία και τη διάρκεια των κλήσεων.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε επίσης μία υποδοχή για κάρτα μνήμης SD, ώστε να αποθηκεύετε εκεί τις ηχογραφήσεις, αλλά και μία στερεοφωνική έξοδο 3,5mm για χρήση ακουστικών ή σύνδεση με ενισχυτή.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εύκολη είναι η χρήση του! Στην πρόσοψη βρίσκονται τα πλήκτρα ελέγχου, το ηχείο, και μία μικρή οθόνη LCD.

Η καταγραφή των κλήσεων μπορεί να ξεκινάει αυτόματα, όταν ανοίγει η γραμμή, ή εναλλακτικά χειροκίνητα, όποτε θέλετε εσείς.

Σε κάθε κλήση αποθηκεύονται επίσης η ημερομηνία και η ώρα που αυτή έγινε, ενώ μπορείτε να αναπαράγετε συγκεκριμένες κλήσεις ή απλά την τελευταία.

Πρόκειται για μία ιδανική λύση σε επιχειρήσεις που δέχονται π.χ. μεγάλο αριθμό παραγγελιών ή αιτημάτων πελατειακής υποστήριξης, καθημερινά μέσω τηλεφώνου.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να εξασφαλίσετε ότι και τα… verba manent!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 46,50 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.