Καθαρά και φροντισμένα ρούχα πάντα με τη βοήθεια της LG!

0

Το να κρατήσεις τα ρούχα σου και της οικογένειάς σου καθαρά, σε άριστη κατάσταση και έτοιμα για φόρεμα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι ρυθμοί της σύγχρονης εποχής δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για να ασχοληθείς με τη φροντίδα των ρούχων όσο θα ήθελες και φυσικά η λύση του να τα κάνεις «στο χέρι», συχνά δεν υπάρχει καν σαν πιθανότητα, για πολλούς λόγους.

Η LG διαθέτει μια πλήρη γκάμα συσκευών για το πλύσιμο και τη φροντίδα των ρούχων οι οποίες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, με προηγμένες τεχνολογίες και απίστευτη αισθητική!

 

Για το πλύσιμο…

Η LG, η εταιρεία που το 1998 τοποθέτησε πρώτη τα μοτέρ τεχνολογίας ‘Direct Drive’ στα πλυντήρια ρούχων, παρουσιάζει άλλη μία αποκλειστική καινοτομία. Η τεχνολογία ‘LG Centum Systemέρχεται να αλλάξει τον τρόπο ανάρτησης του κάδου από το πλαίσιο του πλυντηρίου. Τα παραδοσιακά ελατήρια απομακρύνονται δίνοντας τη θέση τους σε ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών μέσω αμορτισέρ, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θόρυβος που παράγεται κατά τη φάση του στυψίματος περιορίζεται στα 67dB, επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης.[1] Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου. Μάλιστα, η LG αισθάνεται τόσο σίγουρη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που διπλασιάζει τον χρόνο εγγύησης των μοτέρ Inverter Direct Drive σε όσα πλυντήρια είναι εφοδιασμένα με τo σύστημα Centum, από τα 10 στα 20 χρόνια.

lg πλυντηριο (3) (Large)

…και για το στέγνωμα!

Ο συνδυασμός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι μια δημοφιλής επιλογή στην Ευρώπη. Η LG, χάρη στα πλυντήρια-στεγνωτήρια Eco-Hybrid με τις ευέλικτες λειτουργίες και την μεγάλη οικονομία (νερού και χρόνου), έχει κατακτήσει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid καθίσταται εφικτή η επιλογή ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες του χρήστη. Η LG προσφέρει μια πλήρη σειρά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων σε διάφορους συνδυασμούς χωρητικότητας, όπως  12 kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/5kg, 8kg/4kg καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες διαφόρων τύπων καταναλωτή.

Το πλυντήριο εμπρόσθιου φορτίου G+  είναι πιο ανθεκτικό, πιο βολικό και πιο εξελιγμένο από ποτέ και διαθέτει το μοναδικό συρτάρι  MINI Wash κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής. Το κανονικό πλυντήριο αναλαμβάνει τον κύριο όγκο του πλυσίματος, ενώ το μίνι πλυντήριο-συρτάρι, το οποίο βρίσκεται στη βάση της συσκευής, μπορεί να προγραμματιστεί σε διαφορετικό πρόγραμμα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να πλένουν και λιγότερα ρούχα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να γεμίσει ο κάδος του μεγάλου πλυντηρίου. Το μίνι πλυντήριο-συρτάρι είναι ιδανικό για το πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, όπως είναι τα εσώρουχα ή τα μωρουδιακά ρούχα.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του πλυντηρίου τονίζεται από το εντυπωσιακό ‘Quick Circle User Interface’ με δυνατότητα αφής, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη γυάλινη πόρτα σε γωνία 17 μοιρών που το καθιστά εύκολο να το δει κανείς και όταν στέκεται. Η ‘Push Open’ πόρτα του πλυντηρίου μπορεί να ανοίξει ακόμα και όταν τα χέρια του χρήστη δεν είναι ελεύθερα, απλά πιέζοντας ελαφρά. Επιπλέον, η επικάλυψη σμάλτου δίνει στο πλυντήριο μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα απωθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη διάβρωση.

lg πλυντηριο (2) (Large)

Το πλυντήριο ρούχων έρχεται εξοπλισμένο με το LG proprietary Centum System™ που βελτιώνει την αντοχή και την ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης. Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του πλυντηρίου μειώνεται σημαντικά καθώς το Centum System™ ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς του κάδου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης.

Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash της LG θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο πλύσης βαμβακερών σε λιγότερο από μία ώρα[2], εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό. Χάρη στο σύστημα ‘Jet Spray’ που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα σε 59[3] μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

Η αποκλειστική τεχνολογία TurboWash™ της LG είναι ιδανική για τους πολυάσχολους χρήστες, που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους προστάζουν ταχύτητα και επιδόσεις σε κάθε εργασία. Το σύστημα ‘Jet Spray’ που ενσωματώνει η τεχνολογία TurboWash™, ψεκάζει μικρά σωματίδια νερού πάνω στα ρούχα κατά τη διάρκεια των ταχύτερων στροβιλισμών του κάδου, ώστε το ξέβγαλμα να γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η τεχνολογία TurboWashTM εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο, αλλά και ενέργεια και νερό, διατηρώντας την απόδοση της πλύσης, και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40% (Δοκιμή Intertek: Με βάση το πρόγραμμα Βαμβακερά/40οC/1400 στροφές, σε σύγκριση μεταξύ «λειτουργία με TurboWash» και «λειτουργία χωρίς TurboWash», για μισό φορτίο πλύσης). Με υψηλή ενεργειακή απόδοση κλάσης έως Α+++ -40%, τα πλυντήρια της LG συμβάλλουν ταυτόχρονα και στη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα νέα πλυντήρια ρούχων της LG διαθέτουν και την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive η οποία προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας, με λιγότερες φθορές, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κινήσεων του κάδου ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που έχει επιλεχθεί. Σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα στυψίματος και την ικανότητα του κάδου να περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, βελτιώνεται η απόδοση, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική καθαριότητα και φροντίδα σε κάθε πλύση. Ταυτόχρονα, ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG προσφέρει σταθερότητα, αντοχή και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα. Η εξαιρετική αξιοπιστία του κινητήρα των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτει πιστοποίηση από την γερμανική ένωση VDΕ. Συγκεκριμένα, η VDE πιστοποίησε τον κινητήρα σε 20 χρόνια διάρκειας ζωής ή 5.000 κύκλους πλύσης, ενώ η LG προσφέρει πρόγραμμα 10-ετούς εγγύησης, διασφαλίζοντας περαιτέρω τη λειτουργία του.

lg πλυντηριο (4) (Large)

Τέλος, μια σειρά από εξαιρετικές λειτουργίες κάνουν το πλύσιμο των ρούχων ακόμα πιο αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Η προηγμένη τεχνολογία της LG TrueSteam™, την οποία διαθέτουν κάποια μοντέλα της σειράς πλυντηρίων ρούχων με τεχνολογία TurboWash™, βοηθά στη μείωση των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και αποστειρώνει τα ρούχα από τα βακτήρια, ενώ η λειτουργία Steam Refresh™ φρεσκάρει τα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά. Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC) δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάσει νέα επιπλέον προγράμματα πλύσης, όπως Βαμβακερά, Παιδική Φροντίδα και Χαμηλές Θερμοκρασίες ανάλογα με τις ανάγκες της φάσης ζωής που βρίσκεται.

Και για να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση!

Πρωτοποριακό οικιακό σύστημα ατμού το οποίο φρεσκάρει τα ρούχα, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές και μικρόβια! Η νεότερη έκδοση του LG Styler μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και έξι διαφορετικά ρούχα, πέντε στην κύρια μονάδα, αλλά και ένα παντελόνι με τη λειτουργία ‘Pants Crease Care’. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, κάθε παντελόνι φρεσκάρεται, ενώ αποκτά άψογη τσάκιση. Eπίσης, διαθέτει το σύστημα ατμού ‘Moving Hanger’ το οποίο μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και πέντε διαφορετικά κομμάτια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ατμού και περιστροφικής κίνησης (220 RPM) για να αφαιρέσει ζάρες και οσμές.

Το LG Styler, μια αποκλειστικότητα της LG, μπορεί να φρεσκάρει μία ολόκληρη γκαρνταρόμπα. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο ειδικό χειριστήριο αφής του Styler, ενεργοποιείται η λειτουργία TrueSteam™’, άλλη μια αποκλειστική τεχνολογία της LG, η οποία εξουδετερώνει περισσότερο από το 99.9 τοις εκατό των μικροβίων και των βακτηρίων από ρούχα, καπέλα, κασκόλ και άλλα. Έγκυροι οργανισμοί δοκιμών, όπως το ‘British Allergy Foundation’ (BAF) και ο ‘Intertek’, επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του LG Styler και την ικανότητα του ατμού να αποστειρώνουν τις επιφάνειες των ρούχων[4].

[1Δοκιμή από τα LG Lab σύμφωνα με τα πρότυπα IEC. Φορτίο 12kg, κύκλος πλυσίματος Cotton Large, ρυθμός περιστροφής κατά το στύψιμο 1400 στροφές/λεπτό.

[2&3] Δοκιμή Intertek: Το πρόγραμμα «Βαμβακερά», 40℃, 1400 στροφές, μισό φορτίο πλύσης, με επιλογή TurboWashTM ολοκληρώνεται σε 59’ +/- 5%.

[4] Δοκιμές και πιστοποίηση από το BAF και τον Intertek, όσον αφορά τα ακάρεα σκόνης σε μωρουδιακά, παιδικά παιχνίδια, κουβέρτες και μάλλινα ενδύματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.