Κερδίστε το μοναδικό LG Music Flow H3, για να σας ακολουθεί η μουσική παντού στο σπίτι σας!

1

Έξυπνος ήχος σε ένα έξυπνο σπίτι… Τι καλύτερο από μουσική απόλαυση ακολουθώντας τις τάσεις της τεχνολογίας στο χώρο σας με μία πρόταση σαν το LG Music Flow H3. Ένα έξυπνο ηχοσύστημα που σας δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσετε ασύρματα τον ήχο από τα ακουστικά σας σε ολόκληρο το σπίτι. Με κρυστάλλινη απόδοση, χωρίς καλώδια και με μοναδικές δυνατότητες multiroom.

Η σειρά Music Flow έχει ενσωματωμένο Google Cast ώστε να μπορείτε να ρίχνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Αυτό ισχύει για Android κινητά ή tablet, iOS ή Windows. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες music streaming υπηρεσίες, όπως τα Spotify, Deezer, Napster και TuneIn. Η αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που σας κερδίζει. Απλά πλησιάστε το Music Flow και, χάρη στην τεχνολογία LG Range-of-Flow, θα συγχρονιστεί αυτόματα και θα παίξει μουσική στις έξυπνες συσκευές σας. Συνδυάζοντας μια τεχνολογία δικτύου με το Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz), το LG Music Flow προσφέρει μια σταθερή και άψογη σύνδεση που δε διακόπτει στιγμή τη μουσική.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να παίξετε ελεύθερα μουσική από οποιαδήποτε μουσική πηγή θέλετε, ακόμη και 24 bit/192 kHz HD μουσικά αρχεία, όπως για παράδειγμα FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless. Με το LG Music Flow ακόμη και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές. Τα ηχεία που βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια μπορούν να αναπαράγουν την ίδια ή διαφορετική μουσική ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε το κατάλληλο τραγούδι, όσο με το LG Music Flow. Αναζητήστε οποιοδήποτε τραγούδι, όπου κι αν είναι αποθηκευμένο στις συσκευές σας, μόλις πληκτρολογήσετε τον τίτλο του τραγουδιού στο μενού αναζήτησης. Τέλος, με τη βοήθεια του Mood Matrix της LG προτείνει τραγούδια που ταιριάζουν στη διάθεση ή τη δραστηριότητα της δεδομένης στιγμής και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόματα λίστες αναπαραγωγής.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και PUBLIC SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο coolhome.gr με ξεχωριστό ποστ.

Καλή επιτυχία!

Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, KERDISETO, nethall.gr, www.tixerakias.com, Save&Winjaba.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.