Κι όμως, τo σιδέρωμα με χαλαρώνει…

0

Το λες και σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Σε ρωτάνε μήπως είσαι άρρωστος και δεν αισθάνεσαι καλά. Και πάντα στο τέλος σου λένε, άντρες-γυναίκες, πως είσαι το τέλειο αρσενικό, αυτός που ψάχνουν όλες. Ο άντρας που δεν έχει πρόβλημα δηλαδή να βάλει σίδερο την ώρα που εκείνες σιχτιρίζουν επειδή ήρθε πάλι η «μαύρη ώρα» του νοικοκυριού.
Πέρα από την πλάκα, το σίδερο είναι το καλύτερο αντιστρές. Την ώρα που σιδερώνεις, αδειάζεις το μυαλό σου. Δεν υπάρχει καμία σκοτούρα, καμία έγνοια, τίποτα που να σε απασχολεί. Βάζεις σε τάξη τον εσωτερικό σου και μαζί τον εξωτερικό σου κόσμο. Δεν έχεις να θυμάσαι ούτε λογαριασμούς, ούτε τα προβλήματα της σχέσης, ούτε τίποτα. Είσαι εσύ, το σίδερο και τα υφάσματα. Και οι ζάρες που φεύγουν η μία μετά την άλλη. Είναι μία στιγμή προσωπικής ηρεμίας. Λες και οι μηχανικές σου κινήσεις σου ρουφούν σαν σφουγγάρι τις σκέψεις σου. Βάζεις το σίδερο στην πρίζα και βγάζεις εκείνη του μυαλού σου, αποσυνδέοντάς το από όλα τα άλλα που το ξεχειλίζουν κάθε μέρα. Το ομολογώ, το σιδέρωμα με χαλαρώνει…

Και στο τέλος φυσικά θαυμάζεις και τη δουλειά σου. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τα πουκάμισα φρεσκοσιδερωμένα. Είναι άλλη η χάρη τους. Είναι τα πιο ζόρικα κομμάτια και χρειάζονται λεπτομέρεια, αλλά με το σίδερο ατμού 6215 της Ariete όλα γίνονται εύκολα και απλά.

Με 2200 W και παραγωγή ατμού έως 30 γρ./λεπτό μπορεί να αναλάβει να ισιώσει και τις πιο δύσκολες αποστολές. Έχει πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, διαφανές δοχείο 280 ml, και κουμπιά ατμού και ψεκασμού νερού, με βολή ατμού που φτάνει τα 75 γρ.


Έχει σύστημα αυτοκαθαρισμού «Self Clean”, σύστημα ANTI – CALC για προστασία από τα άλατα ενώ το DRIP STOP φροντίζει για να μη στάζει το σίδερο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να σιδερώσετε και κάθετα! Με 2 χρόνια εγγύηση, το 6215 της Ariete θα σας προσφέρει πανέμορφα σιδερωμένα ρούχα αλλά και κάποια λεπτά ηρεμίας και χαλάρωσης. Αρκεί να δείτε το σίδερο λίγο αλλιώς…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.