Δες ένα κυλινδρικό δεντρόσπιτο, φτιαγμένο από μπαμπού και ενεργειακά αυτόνομο!

0

Aυτό δεν είναι το συνηθισμένο «χαριτωμένο» δεντρόσπιτο που βλέπετε κατά καιρούς σε διάφορα άρθρα. Αντίθετα εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα εκπληκτικό κυλινδρικό σπίτι φτιαγμένο από βιώσιμο μπαμπού, μία όαση που την βρίσκει κανείς βόρεια του Ακαπούλκο στο Μεξικό.
Το Playa Viva resort αποκάλυψε την σουίτα «δεντρόσπιτο» που βρίσκεται μία ανάσα από την παραλια και δίνει στις διακοπές μία άλλη διάσταση. Σχεδιασμένη από την Deture Culsign είναι φτιαγμένη από ειδικό μπαμπού, ενώ το ηλεκτρικό ρεύμα και το ζεστό νερό τα παρέχει η ηλιακή ενέργεια.
Οι επισκέπτες βιώνουν μία μοναδική εμπειρία που συνδυάζει άψογα το «indoor» με το «outdoor» στοιχείο, με όλο το σπίτι να σου δίνει τη μοναδική αίσθηση πως είναι στον αέρα. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα μεγάλο κρεβάτι και δύο αιώρες, και από εκεί, μέσα από τον ανοιχτό κύλινδρο, μπορείς να χαζεύεις την prive παραλία. Όνειρο…
Ακριβό φυσικά, αφού για να κοιμηθείς εκεί πρέπει να πληρώσεις από 445 μέχρι 620 δολάρια τη βραδιά, ανάλογα τη σεζόν και το μενού που θα επιλέξεις.

playavivatreehouse2 playavivatreehouse4 playavivatreehouse6 playavivatreehouse7 playavivatreehouse10 playavivatreehouse12
Πηγή: MyModernMet

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.