Η κολλητική ταινία LEGO είναι πραγματικότητα και ο κόσμος τη θέλει χθες!

0

Αυτές είναι ιδέες! Το design studio nimuno έφτιαξε μία ταινία που κολλά σε κάθε επιφάνεια και αμέσως την κάνει συμβατή σε LEGO καταστάσεις, αφού μπορείς να ξεκινάς να χτίζεις επάνω της με τα κλασικά τουβλάκια της εταιρείας!
Οι «λούπες» της nimuno είναι εύκαμπτες και κόβονται, μπορείς να τις κολλήσεις κάθετα επάνω στην γωνία του τοίχου για παράδειγμα, ή οπουδήποτε θέλεις αφού οι δυνατότητες που σου δίνουν είναι ατελείωτες! Οι designers anine kirsten και max basier από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής σκέφτηκαν την ιδέα μετά από ένα χρόνο ερευνών και έφτιαξαν την πρωτότυπη ταινία nimuno. Και η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Οι nimuno loops ανέβηκαν στην crowdfunding πλατφόρμα Indiegogo ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου, αλλά είμαστε σίγουροι πως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.  Ο στόχος ήταν τα 8.000 δολάρια και έχουν ήδη ξεπεράσει… κάθεστε; Το 1 εκατομμύριο δολάρια! Για την ακρίβεια 1,056,837! Και έχουν ένα μήνα ακόμα!

LEGO-tape-nimuno-designboom-03 LEGO-tape-nimuno-designboom-04 LEGO-tape-nimuno-designboom-05 LEGO-tape-nimuno-designboom-06 LEGO-tape-nimuno-designboom-07 LEGO-tape-nimuno-designboom-1800

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.