Κομμωτήριο στο… σπίτι; Με τη Remington σίγουρα θα το αποκτήσεις!

0

Όλες θέλουμε να έχουμε καθημερινά, ωραία και περιποιημένα μαλλιά, όμως ο λιγοστός χρόνος που διαθέτουμε λόγω της γρήγορης ζωής δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως θα θέλαμε. Για να μην χρειάζεται, λοιπόν, να τρέχεις διαρκώς στο κομμωτήριο, φέρε το κομμωτήριο στο σπίτι με τα προϊόντα της σειράς Silk της Remington. Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα πολυτελείας στο σπίτι.

Για να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα με τον εαυτό σου, δες στη συνέχεια 3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι.

Αρχικά πριν από κάθε χτένισμα χρησιμοποίησε το Silk Dryer AC9096  για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου μετά το μπάνιο. Ένα ισχυρό επαγγελματικό σεσουάρ με ποιότητα κομμωτηρίου και μεγάλη διάρκεια ζωής στο μοτέρ εναλλασσόμενου ρεύματος. Έχει κεραμική μάσκα εμποτισμένη με μετάξι και 3 ρυθμίσεις θερμότητας και ταχύτητας. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία Turbo που αυξάνει την ταχύτητα του αέρα κατά 10% για πιο γρήγορο στέγνωμα.

Το τέλειο πρωινό χτένισμα 

Το πρώτο χτένισμα είναι μια γυριστή κοτσίδα. Εάν έχεις βαρεθεί την κλασική χαμηλή κοτσίδα μπορείς να κάνεις μια πολύ απλή παραλλαγή που θα κάνει την διαφορά στο look σου. Ένα καθημερινό και εύκολο hairstyle για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ίσιωσε τα μαλλιά σου με το Silk Straightener S9600, ένα ισιωτικό του οποίου οι κεραμικές πλάκες είναι εμποτισμένες με πραγματικές πρωτεΐνες μεταξιού. Με αυτή την συσκευή θα έχεις το τέλειο λείο ίσιωμα στα μαλλιά σου αλλά και το πιο γρήγορο αφού είναι έτοιμο για χρήση σε μόνο 10’’.

Αφού ισιώσεις λοιπόν τα μαλλιά σου ακολούθησε τις οδηγίες της παρακάτω φωτογραφίας για να πετύχεις το τέλειο χτένισμα.

Το ιδανικό χτένισμα από το πρωί ως το βράδυ

Το δεύτερο χτένισμα είναι κυματιστά μαλλιά μπούκλες με ένα δέσιμο πίσω. Οι μπούκλες δίνουν έναν αέρα στα μαλλιά σου και τα κάνουν να φαίνονται πάντα περιποιημένα. Το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε είναι φυσική μπούκλα και όχι στημένη για να είναι ανάλαφρα τα μαλλιά.

Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στις μπούκλες χρησιμοποιήσε το Silk Curling Wand CI96W1, ένα κωνικό ψαλίδι για μπούκλες με Silk Κεραμική επίστρωση με 3D σχεδιασμό. Είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30’’ και φτάνει μέχρι 220 ° C.

 

Κάνε μπούκλες τα μαλλιά σου, γυρίζοντας μεσαίες τούφες γύρω από το ψαλίδι πάντα με φορά προς τα έξω. Αφού είναι έτοιμα τα μαλλιά σας ακολούθησε τις οδηγίες της φωτογραφίας για το τέλειο πιάσιμο στα μαλλιά.

www.remington.gr

Instagram: @remingtongreece

Facebook: @RemingtonGreece

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.