25g βούτυρο
225g μανιτάρια κομμένα στη μέση
250 γραμμάρια μασκαρπόνε
150 ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
500 γραμμάρια μαγειρεμένου κοτόπουλου κομμένα σε μικρα κομμάτια
3 κουταλιές σούπας φρέσκο σχοινόπρασο
300 γραμμάρια έτοιμης ζύμης
Αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα μανιτάρια μαγειρεύοντας 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπάμε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και τη μουστάρδα κάνοντας μια σάλτσα. Σειρά έχει το κοτόπουλο, το σχοινόπρασο και τα μανιτάρια. Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα βαθύ ταψί και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Τέλος, σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.