Κωτσόβολος: Εκμεταλλευθείτε το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ και δεν θα χάσετε!

0

Εάν θέλατε να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας, αλλά δεν έχετε το απαραίτητο κεφάλαιο, μία πολύ καλή λύση είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» που εκπονεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί η παροχή κινήτρων σε ωφελούμενους που καλύπτουν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια προκειμένου να πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους. Σε αυτό το πρόγραμμα που δίνει αν μη τι άλλο μία ανάσα στα νοικοκυριά, για πρώτη φορά μπορείτε να αναβαθμίσετε τα συστήματα ψύξης / θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, χαρίζοντας μία πιο σύγχρονη πινελιά στο σπίτι σας που σίγουρα σας γλιτώνει σε κόπο και χρήμα.

Με την πολύτιμη συνεισφορά της Κωτσόβολος, ο κάθε ωφελούμενος που θα ενταχθεί στο προαναφερθέν πρόγραμμα μπορεί να επιλέξει έως 3 κλιματιστικά με επιδότηση έως 2.000€ ανά κλιματιστικό. Η Κωτσόβολος προσφέρει μία πλήρη γκάμα από κορυφαίες εταιρείες κλιματιστικών, όπως, Carrier, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba με  ενεργειακή κλάση έως Α+++, SEER από 5 έως 9,6 και SCOP από 5. Αντίστοιχα, στον τομέα της παροχής ζεστού νερού διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ηλιακούς θερμοσίφωνες Calpak με επιλεκτικούς και υπερεπιλεκτικούς συλλέκτες που εξασφαλίζουν ζεστό νερό, ακόμα και σε μερική συννεφιά, με επιδότηση έως 1.100€. Παράλληλα, η Κωτσόβολος παρέχει λύσεις ψύξης / θέρμανσης, όπως αντλίες θερμότητας και αυτόνομους θερμοστάτες.

Οι αγορές των προϊόντων που αφορούν το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς προκαταβολή και με πίστωση Κωτσόβολος. Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ παρέχεται εγγυημένη εγκατάσταση, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο Πιστοποιημένων και Αδειοδοτημένων Εγκαταστατών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αν είναι επιλέξιμοι στο www.kotsovolos.gr/site/eksoikonomo ή στην ειδική γραμμή 210 28 91 005. Για μία ακόμη φορά η Κωτσόβολος στέκεται δίπλα στον καταναλωτή!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.