Η Κωτσόβολος είναι Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης στο P.I.C.K.

0

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα και με 15 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Πάτρας, συμμετέχει ως Χορηγός και Επίσημος Δωροθέτης στο 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light. Το P.I.C.K.® αποτελεί μία διεθνή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιείται για ένατη φορά στην πόλη της Πάτρας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα 15 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην πόλη σημαίνουν διαρκή εξέλιξη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες της Πάτρας και με τη συμμετοχή της στο P.I.C.K.® δηλώνει το δυναμικό της «παρών». Η Κωτσόβολος, όλα αυτά τα χρόνια, έφερε πάνω από 900.000 συσκευές τεχνολογίας σε περισσότερα από 100.000 σπίτια, βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων της Αχαΐας μέσα από τα 3 καταστήματα που διαθέτει στο Νομό, στην περιοχή Περιβολάς (Οδός Γλαύκου 9), στο Αίγιο και στο κέντρο της πόλης με το νέο κατάστημα στην Οδό Αγίου Ανδρέου 53. Το τελευταίο αυτό απόκτημά της στεγάζεται σε 3 ορόφους γεμάτους προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, για να αποτελέσει το νέο τεχνολογικό hub του κέντρου, τονώνοντας την εμπορική κίνηση της περιοχής. Αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών καθώς αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα καταστήματα του κλάδου καταφέρνοντας να προσφέρει τη νέα αγοραστική εμπειρία που αξίζει στους κατοίκους της πόλης.

Στο πλαίσιο του 9ου PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστα αγώνων. Τους αγώνες καρτ θα πλαισιώνουν επιδείξεις αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών. Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες καρτ είναι και φέτος αρκετές κάτι που σημαίνει ότι το αγωνιστικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό με κορυφαίους οδηγούς να λαμβάνουν μέρος.

Οι νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 9ου P.I.C.K.®.-ΛΟΥΞ COLA plus n light, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά 25 δώρα τεχνολογίας όπως τηλεόραση Samsung 40’, κονσόλα Sony PS4, tablets MLS IQ tab NOVEL, smartphones Lenovo vibe, action cameras Rollei 415, Rollei AC 425, Rollei AC 350 και Mp3 players SONY, από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, αλλά και το official YouTube channel.  

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.